Πέθανε ο ιδιοκτήτης Λειψίας και Σάλτσμπουργκ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης Λειψίας και Σάλτσμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος βυθίστηκαν Λειψία και Ζάλτσμπουργκ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ιδιοκτήτης των δύο ομάδων και πρόεδρος της εταιρίας Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτς.

Ο εκλιπών, που ήταν 78 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά δεν άντεξε. Το 1980 ίδρυσε την εταιρεία ενεργειακών ποτών Red Bull, η οποία πέρα από το ποδόσφαιρο επένδυσε και στη Formula 1.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ, διευθυντής της Red Bull Racing, τόνισε: «Είναι πολύ, πολύ λυπηρό. Τι σπουδαίος άνθρωπος, πολύ σπάνιος. Ό,τι πέτυχε, και ό,τι έχει κάνει για τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε διαφορετικά σπορ, δεν έχει προηγούμενο. Τόσοι πολλοί από εμάς πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες για τις ευκαιρίες που μας έδωσε και για το όραμά του, για το ότι ποτέ δεν φοβήθηκε να κυνηγήσει το όνειρο. Αυτό έκανε και εδώ στην F1, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Του χρωστάμε τόσα πολλά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X