Μια ευχή στα παιδιά μας: Ποτέ μη γίνετε Σωκράτηδες

Μια ευχή στα παιδιά μας: Ποτέ μη γίνετε Σωκράτηδες
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης είδε τα αίσχη του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο και στέλνει μήνυμα σε κάθε ΑΕΚτζή για το φαινόμενο από το Πεταλίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του Ολυμπιακού σε αυτά τα ζητήματα, είναι πάντα μάταιο. Όμως κάποιες φορές είναι απαραίτητο σε επίπεδο κάποιων έστω απαντήσεων. Σήμερα το κάνουμε για δυο λόγους. Πρώτον για να μη θαφτεί τελείως τι πραγματικά έγινε στο Αγρίνιο και δεύτερον για τον εξευτελισμό του εκ Πεταλιδίου προερχόμενου.

Ο Ολυμπιακός στο 6΄ έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες. Ναι, από το 6΄. Έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Κορεάτης, που είχε ήδη δύο μαρκαρίσματα για κίτρινη κάρτα στα οποία δεν είδε τελικά ούτε μία από τον Γκάμαρη. Μπείτε και δείτε ξανά τα πρώτα έξι λεπτά. Τράβηγμα φανέλας από πίσω και μάλιστα παρατεταμένο. Μπροστά ο Γκάμαρης, δίνει το φάουλ, ούτε παρατήρηση. Τρία λεπτά μετά νέο μαρκάρισμα για κίτρινη με αντικανονικό μαρκάρισμα πάλι από πίσω. Αυτή τη φορά παρατήρηση από τον Γκάμαρη, αλλά μόνο παρατήρηση. Και τα δύο είναι για κίτρινη. Όπως για κίτρινη είναι είναι το χτύπημα στην ουσία του Ντόι στον Μαρτέινσον στον αέρα, το οποίο επίσης δεν δίνεται ούτε φάουλ.

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι άνοιξαν πόδια, χέρια, πλάτες, οπίσθια, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, περιμένοντας τον Ολυμπιακό. Τους έμπασαν μέσα στο γήπεδο, αλλά παρόλα αυτά έκαναν επεισόδια, που πνίγηκαν από το 95% των Μ.Μ.Ε. Τους αντιμετώπισαν παθητικά και χωρίς να μιλάνε στον διαιτητή, όπως έκαναν από το πρώτο λεπτό με την ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο.

Σε αυτό το ματς είχαν την απαίτηση από τον Παπαπέτρου, που κηλίδωσε μια και καλή την καριέρα του με τον άθλιο ρόλο που έπαιξε ως VAR στον Τσαγκαράκη στο περιβόητο Ατρόμητος – Ολυμπιακός πρόπερσι (όταν πήραμε το μήνυμα για Κλάτενμπεργκ για πρώτη φορά…) και να καλέσει τον Γκάμαρη να δώσει πέναλτι στην βουτιά του Ρέαμπτσουκ. Που εξελίσσεται μια που το έφερε η κουβέντα σε βουτηχτή ολκής, άξιο διάδοχο των Αλεξάχρηστου και Γιαννακόπουλου.

Σε αυτό το ματς που ο Γκάμαρης τους χάριζε τα πάντα, μιλούν για διαιτησία. Κι ερχόμαστε στο δεύτερο κομμάτι. Σε αυτόν τον απερίγραπτο από το Πεταλίδι της Μεσσηνίας. Που θα αποτελεί αιώνια ντροπή της ΑΕΚ πως ήταν αυτή που είχε την ατυχία να τον αναδείξει. Αυτόν τον τύπο που από την στιγμή που πήγε στον απόπατο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό. Κι εξευτελίζεται συνεχώς.

Ντροπή σου ρε, ντροπή σου. Σου έκλεψαν ένα πρωτάθλημα που πήρες μέσα στο γήπεδο με την ΑΕΚ και βγαίνεις σήμερα και παίζεις αυτόν τον ρόλο. Εξευτελισμός πέρα από κάθε όριο.

Ένα πράγμα έχουμε να πούμε μόνο. Κι αυτό στα παιδιά μας. Ποτέ μη γίνετε Σωκράτηδες. Μια ευχή στα παιδιά μας, που αξίζει.

Ο Ενωσίτης

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X