Αντσελότι: «Αυτή η Ρεάλ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ»

Αντσελότι: «Θα αποσυρθώ μετά από την περιπέτεια στη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε την ομάδα της Ρεάλ μετά τη νίκη επί της Σεβίλλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν συνηθίζει τα… γλυκόλογα. Γι’ αυτό και τα εγκώμια από τα χείλη του έχουν μεγαλύτερη αξία.

Ο Ιταλός μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 επί της Σεβίλλης, χαρακτήρισε τη φετινή του ομάδα ως ίσως την καλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει ποτέ στην καριέρα του.

Κι αν αναλογιστούμε όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του με ομάδες όπως Μίλαν, Τσέλσι, Παρί, Μπάγερν και όχι μόνο, καταλαβαίνει κανείς τη σημασία των λεγομένων του.

Αναλυτικά:

«Όσοι μπαίνουν, κάνουν την διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι υγιής. Είναι μια ομάδα που μου αρέσει να προπονώ. Δεν δημιουργεί κανένας πρόβλημα, αποδέχονται τις αποφάσεις που παίρνω. Είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ», τόνισε ο «Καρλέτο» που οδήγησε πέρσι τη Ρεάλ σε πρωτάθλημα και Champions League.

Όσο για τη χθεσινή εμφάνιση:

«Στο πρώτο ημίχρονο, ξοδέψαμε πολλή ενέργεια για να ανακτήσουμε την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος, χάσαμε εν μέρει την αυτοπεποίθηση μας, όταν δεχθήκαμε το γκολ. Ευτυχώς, οι αναπληρωματικοί έφεραν πολλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες που βγήκαν έκαναν κακό παιχνίδι. Έπαιξαν καλά. Αλλά αυτός ο… πάγκος, είναι ένα πλεονέκτημα που έχουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X