Μουντιάλ 2022: To Καμερούν είναι η μόνη ομάδα χωρίς... φανέλα

Μουντιάλ 2022: To Καμερούν είναι η μόνη ομάδα χωρίς... φανέλα
Photo Credits: INTIME

Στο Καμερούν δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα τη φανέλα του Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Καμερούν είναι η μοναδική από τις 32 φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (20/11-18/12) που δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τη φανέλα της, ακριβώς 30 ημέρες πριν από την έναρξη του κορυφαίου τουρνουά στο Κατάρ.

Αυτό συμβαίνει γιατί όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής «marketing registrado», το Καμερούν, διέκοψε μονομερώς τη συνεργασία του με τη «Le Coq Sportif» και συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο με την «One All Sports», η οποία όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει τις φανέλες της εθνικής ομάδας.

Η ομοσπονδία ανέφερε:

«Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη συνεργασία με την Le Coq Sportif», με την εταιρεία να απαντάει:

«Η Le Coq Sportif εκφράζει τη μεγάλη της έκπληξη για την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, με την οποία που έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας της με το brand μας».

Το νέο συμβόλαιο που υπογράφηκε είναι τριετούς διάρκειας και η ίδια η ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι είναι η πιο προσοδοφόρα σχετική συμφωνία που έχει συνάψει ποτέ το Καμερούν. Αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει ρούχα για όλες τις ομάδες και ένα «πούλμαν VIP» για την ανδρική ομάδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X