ΑΕΚ: Εκπλήξεις στις δοκιμές από Αλμέιδα και «πονοκέφαλος» με τις ενοχλήσεις Χατζισαφί

ΑΕΚ: Εκπλήξεις στις δοκιμές από Αλμέιδα και «πονοκέφαλος» με τις ενοχλήσεις Χατζισαφί
Photo Credits: INTIME

Τι ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 5Χ5 για την ΑΕΚ έγινε με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τώρα η Ένωση επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (18:00) στη Λιβαδειά.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους παίζοντας το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με τις πολλές τελικές, ωστόσο υπάρχουν πλέον αρκετά προβλήματα για τον Αργεντίνο κόουτς. Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μοχαμάντι και Φαν Βέερτ παραμένουν εκτός, ενώ από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα νιώθει ενοχλήσεις και ο Χατζισαφί. Ο Ιρανός μάλιστα δεν έκανε προπόνηση ούτε σήμερα στα Σπάτα (όταν έγινε αλλαγή την Πέμπτη έδεσε το πόδι του). Και έτσι ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του απόντος των Μοχαμάντι- Χατζισαφί, δηλαδή των δύο μπακ του για την αριστερή πλευρά.

Έτσι, σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα δούλεψε πολύ στο τακτικό κομμάτι. Αρχικά ο Αλμέιδα δούλεψε με 4-2-3-1 και Βίντα-Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Ραντόνια αριστερά (έπαιξε εκεί στο τελευταίο κομμάτι του ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα παρότι δεξί μπακ), Σιμάνσκι στα χαφ με τον Πινέδα δίπλα του, Ελίασον-Γκατσίνοβιτς στις πλευρές και τον Αραούχο κοντά στον Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο, η δοκιμή αυτή δεν κράτησε πολύ. Περισσότερο και μάλιστα αρκετά περισσότερο κράτησε η δοκιμή με 3άδα στην άμυνα, κάτι που ήθελε να δει ο Αλμέιδα ενόψει Λιβαδειάς. Εκεί ο Αργεντίνος έβαλε τον Ρότα στα στόπερ δίπλα σε Βίντα και Μουκουντί, μοίρασε τις πλευρές σε Ραντόνια (αριστερά), Ελίασον (δεξιά), με Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, τους Γκατσίνοβιτς-Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ Λιβάι Γκαρσία. Δηλαδή σύστημα 3-4-2-1.

Η αίσθηση που άφησε ο Αλμέιδα είναι ότι ήθελε να δει πολύ την τριάδα ξανά στην άμυνα και για αυτό έδωσε έμφαση. Και έτσι μένει να φανεί αν τη Δευτέρα δούμε ξανά το 4-2-3-1 που κερδίζει και έχει πάρει ρυθμό, ή λόγω αναγκών και απουσιών επαναφέρει την τριάδα στην άμυνα.

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X