Πειρατικές αιχμές (22 Οκτωβρίου 2022)

Πειρατικές αιχμές (22 Οκτωβρίου 2022)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου επέστρεψαν με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι Πειρατικές αιχμές από τους Πειρατές του Ονείρου είναι ξανά εδώ:
✓ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ : ΑΙΩΝΙΟΣ! Σε πρώτο πλάνο στις “Πειρατικές Αιχμές” αυτής της εβδομάδας η ιερή μορφή  του Λουκά Μπάρλου, του μεγάλου ιστορικού ηγέτη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, με αφορμή τη συμπλήρωση 23 χρόνων από την εκδημία του. Η μνήμη του Λουκά Μπάρλου “καίει άκαυτη βάτος” στις καρδιές εκατομμυρίων οπαδών του Δικέφαλου Αετού και το λαμπρό παράδειγμά του φωτίζει πάντοτε τους δρόμους της αγνής και άδολης αγάπης για την Α.Ε.Κ. Γι’ αυτό άλλωστε και παραμένει ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Η μεγαλύτερη τιμή και δικαίωση για το Λ. Μπάρλο ήταν η ανέγερση του επιβλητικού Ναού της ΑΕΚΑΡΑΣ μας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον προσφυγογέννητο μαχητή ηγέτη της νεότερης Α.Ε.Κ. “Θείε Λουκά” αναπαύσου εν ειρήνη, η αγαπημένη σου Α.Ε.Κ ζει και προοδεύει!
✓ ΡΙΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ στο Λεβαδειακούλι! Όχι μόνο γιατί “έτσι πρέπει” αφού έχουμε Ομάδα σε Τροχιά Τίτλου και… δεν γίνεται αλλιώς, αλλά και γιατί δεν ξεχνάμε την τιποτένια στάση και τις προκλήσεις αυτής της φαιδρής ομαδούλας απέναντί μας σε άλλους, παρελθόντες χρόνους. Γι’ αυτό ρε ΑΕΚΑΡΑ κάνε τον… “σουβλατζή” της Βοιωτίας “με τα κρεμμυδάκια”!
ΚΑΙΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣκόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων η Α.Ε.Κ επιτέλεσε το καθήκον της. Με διαφορετική σύνθεση τούτη τη φορά, κατέκτησε και αυτή τη χρήσιμη νίκη που της έδωσε την πρόκριση και την οδήγησε στην επόμενη φάση του θεσμού. Τα πάντα-όλα μετράνε, κάθε τι και με το δικό του “ειδικό βάρος”, καθώς φέτος πάμε για το Ντάμπλ! Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ένα ξεχωριστό μπράβο στον Μ. Κοσίδη των Ακαδημιών της Α.ΕΚ. Μιχάλη συνέχισε έτσι δυνατά και κέρδισε το στοίχημα με το μέλλον.
✓  ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Αναφερόμαστε στο ματς με τον Ατρόμητο όπου σε μία προφανώς “ντεφορμέ μέρα” για την Ομάδα, “καθάρισε” η δυναμική του Γηπέδου και του Λαού της Α.Ε.Κ, δηλαδή αυτό που νοηματοδοτεί τον ορισμό ΕΔΡΑ! Στο ΟΑΚΑ μάλλον θα είχαμε δράματα. Εδώ όμως είναι Φιλαδέλφεια, οπότε εδώ θα…. κλπ, κλπ, κλπ…
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ το ματς με τον παόκ και βέβαια όλη η Α.Ε.Κ περιμένει πως και πως την ομάδα των λεγόμενων… “γάβρων του βορρά” στην “Αγιά Σοφιά, στο Κάστρο του Αυθεντικού Δικέφαλου Αετού της Προσφυγιάς, ώστε να εξοφληθούν ορισμένοι “παλιοί λογαριασμοί” που εκκρεμούν! Όπερ σημαίνει… τουλάχιστον μια τριάρα ξεγυρισμένη, έτσι για να πάρουν οι “άσπονδοι φίλοι μας” μια γεύση της νέας εποχής! Θα επανέλθουμε προσεχώς.
✓ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣπια εκεί κάτω, με την Α.Ε.Κ και τον Μελισσανίδη; Εντάξει, κατανοούμε ποιον θεωρείτε ως πραγματικό κίνδυνο για την υπό κατάρρευση ψευδοαυτοκρατορία σας, αλλά κάντε και λίγο κράτει. Στο τέλος έτσι όπως το πάτε θα χρειαστείτε… “αντιλυσσικό”!
✓ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΕΚΑΡΑ με τις εμφανίσεις της αναπτερώνει τις προσδοκίες των πιστών της και θέτει σοβαρές προϋποθέσεις για σημαντικές διακρίσεις. Πιστεύουμε ότι η ίδια η Ομάδα θα κερδίσει τον Κόσμο της που οφείλει και από την πλευρά του να σταθεί δίπλα και να αποτελέσει τον “επιπλέον παίχτη” της Βασίλισσας!
✓”ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Νο 2″: το νέο καταπληκτικό βιβλίο του Τάκη Παναγιωτακόπουλου με περιεχόμενο όλα τα εισιτήρια της Α.Ε.Κ 1979-2003 στο αλησμόνητο “Ν. Γκούμας”. Το εν λόγω βιβλίο είναι πραγματικά “χάρμα ιδέσθαι” και αξίζει να στολίζει κάθε ενωσίτικη βιβλιοθήκη, μαζί φυσικά και με το προηγούμενο (Νο 1). Παλιός Γαλατσιώτης και από τα πρώτα μέλη των “Πειρατών του Ονείρου” ο Τάκης Παναγιωτακόπουλος τιμά και την Α.Ε.Κ και το Club μας με την άοκνη εξαιρετική δουλειά του.
 
✓ ΜΕ “ΔΙΑΤΑΓΜΑ” πάνε να το δώσουν το φετινό πρωτάθλημα στον έτερο “εκλεκτό” φίλο τους;;; Μπορεί να το σκέφτονται ή και να το επιδιώκουν απ’ ότι δείχνουν τα φαινόμενα και κάποιες… “αποχρώσες ενδείξεις”. Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και δίχως να έχουν λάβει υπόψιν τους ότι η Α.Ε.Κ είναι γεννημένη για ανατροπές και για να κάνει τα “διατάγματα” τους κουρελόχαρτα! Α.Ε.Κ γερά – πρωτάθλημα ξανά ρε αρρώστια!!!
✓ ΤΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ “ΝΤΑΧΑΟΥ” (λέγε με ΟΑΚΑ) θα σαπίσει κάποια στιγμή από την αχρηΣία και ως εκ τούτου θα εκπέσει στην πλήρη αχρησΤία. Ουδεμία θλίψη, το αντίθετο θα λέγαμε!
✓ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως με τον Δ. Μελισσανίδη στο τιμόνι. Σχεδόν 120 εκατομμύρια ευρώ (!) επενδύθηκαν στην Α.Ε.Κ σε “βαριές” Υποδομές αν συνυπολογίσουμε το  Γήπεδο, το Μουσείο, το Προπονητικό Κέντρο, τα Γραφεία κλπ. Κι όλα αυτά πεντακάθαρα, στη διάθεση της ΑΕΚ χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη χρεών και… αδηφάγων τραπεζών! Διαχρονικά Έργα Ζωής που εξασφαλίζουν το παρόν και το μέλλον της Ομάδας της Προσφυγιάς με τον πιο υγιή και ουσιαστικό τρόπο. Είναι βέβαια γνωστόν τοις πάσι ότι εμείς τα λέγαμε (και τα παλεύαμε) από παλιά, διότι αυτή ήταν πάντα η θετική άποψή μας για το Μελισσανίδη και την πολύχρονη προσφορά του στην Α.Ε.Κ. Χρόνια πριν και όχι εκ των υστέρων σαν κάποιους άλλους. Βλέπετε εμείς δεν είμαστε από εκείνους τους… “όψιμους τιγρικούς”, κάτι θλιβερούς γλείφτες-τσίρκα που έχουν αναδειχθεί σε ολυμπιονίκες της κολοτούμπας από τότε που ανέλαβε ο Δημήτρης Μελ. την Α.Ε.Κ, μπας και γίνουν αρεστά τα σούργελα. Λες και δεν τους ξέρουμε τόοοοσα χρόνια τι… κανάγιες είναι!
✓ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ όμως, μήπως μπορούν να μας πουν και ορισμένοι άλλοι που κατόπιν εορτής σουλατσάρουν και πουλάνε (ανέξοδο) τουπέ, τι άφησαν αυτοί στην Α.Ε.Κ ;;; Μήπως ένα (….) άϊντε μην αρχίσουμε τα… “μπιπ” και δεν μαζεύεται μετά!
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!
pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Η επιστροφή μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ!
 
✓ ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

* Cueva de los Piratas

Πειρατικές αιχμές (22 Οκτωβρίου 2022)

* Και η εν λόγω στήλη “Cueva de los piratas” (ή “πειρατικά παραλειπόμενα” για τους πολύ παλιούς) κερδίζει τις… παράπλευρες εντυπώσεις σύμφωνα με τα συνεχή μηνύματα που εσείς οι ίδιοι μας στέλνετε. Πάμε λοιπόν ξανά, όπως τότε, όπως παλιά…
* Δεν υπάρχει για εμάς τους “Πειρατές του Ονείρου” πιο μεγάλη, πιο ιερή στιγμή από τα Θυρανοίξια του Γηπέδου μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Η ιστορική βραδιά έγινε ανεξίτηλο “τατουάζ” στην… καρδιά!
* Μας έλεγαν κάποτε : “πάρτε το χαμπάρι, δεν γίνεται Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια”. Κι εμείς απαντούσαμε : “κοντός ψαλμός αλληλούια”! Και συνεχίζαμε να παλεύουμε για “το αδύνατο” επειδή… ήμασταν ρεαλιστές! Και εντέλει ο χρόνος απεδείχθη… αληθείας πατήρ!
*Αδερφέ μας πειρατή Στέλιο Μ., συλλυπητήρια από όλο το πειρατικό για τον τόσο πρόωρο χαμό του αδερφού σου Αλέκου. Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές, βάστα γερά Στελάρα με τις μνήμες στήριγμα και οδηγό ζωής!
* Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά (και) για τα παιδιά στην ξενιτιά!
* Μια σημαντική προσωπικότητα ήταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ο διακεκριμένος ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Ένας κορυφαίος αθλητής και συνειδητός αγωνιζόμενος πολίτης που μας άφησε σπουδαίες παρακαταθήκες για το πως πρέπει να ζει και να δρα ο άνθρωπος στην αθλητική και κοινωνική ζωή.
* Πολιτική κρίση λέει στην “Αυτού Μεγαλειότης”, τη Βρετανία των αποικιοκρατών. Στου παππού μας τα… κουζινέτα! Επ’ ευκαιρία αυτός ο Μπόρις Τζόνσον που αγοράζει… “μαλλί της γριάς” για το κρανίο του ;
*”Με ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές … Έλα να λύσουμε να ξεκινήσουμε, υπάρχουν θέσεις αν θέλεις κενές”!
* Οι Εξουσίες δεν αισθάνονται και πολύ βολικά με όσους διαθέτουν αυτόνομη άποψη με συνέπεια και συνέχεια.
* Ζώρα Μελισσανίδη, εμβληματικέ Πρόσφυγα του Πόντου, Ενωσίτη, Αντιστασιακέ, Ιδεολόγε,  Αλτρουιστή της Πράξης, αποτελείς πρότυπο για εμάς που θέλουμε να βαδίζουμε σε παράλληλους δρόμους αρχών και αξιών. Ξέρουμε ότι από εκεί ψηλά, απ’ τους αετίσιους αιθέρες, καμαρώνεις κι εσύ μαζί μας το Ναό της Αθάνατης Προσφυγιάς!
* Σπύρος Κοντούλης: κοσμεί το νέο μας γηπεδο  και η ηρωϊκή μορφή του αλησμόνητου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚΑΡΑΣ που εκτελέστηκε από τους γερμανούς ναζί κατακτητές το 1944 και έγινε αειθαλές σύμβολο Αντίστασης. Εύγε!
* Ενόψει 28ης Οκτώβρη 1940: Τα μεγάλα “ΟΧΙ” τα λένε οι Λαοί με το αίμα τους! Από το αλβανικό μέτωπο (αρχικά) μέχρι και τα βουνά και τις πόλεις της εθνικής αντίστασης (στη συνέχεια). Τιμή και δόξα στα παιδιά του λαού που θυσιάστηκαν πολεμώντας για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά!
* H μάχη της Μνήμης ενάντια στη Λήθη συνεχίζεται…
* Οδυσσέας, Ύμνος και… “Bella Ciao” αχτύπητος συνδυασμός!
* “Δάσκαλε” καλώς (ξανα) ήρθες ρε παλαίουρα!
* “Νάγκελ” και “Ιησούς” επίσης μαζί με το πειρατικό “old school” στη γνωστή θύρα.
* Δύναμη και οι Πειρατές της Ελευσίνας πάντα δυναμικά παρόντες με τον Κώστα Στ. μπροστάρη
* Κουΐζ: ποιος… πειρατής “αθλητής της μπύρας” ετοιμάζεται να επισκεφτεί γραφείο συνοικεσίων για κυρία εξήκοντα+ Μαΐων από την εξωτική Μεσσηνία η οποία ενδιαφέρεται για νέο με ροπή προς τον αθλητισμό;;;
* Παλαμάκια-παλαμάκια να χτυπούνε τα χεράκια. Μαζί με ότι κάλπικο πρότυπο σάς σερβίρουν κάποια Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ακόμη και ορισμένα υπό κιτρινόμαυρη ένδυση. Η συντριπτική πλειοψηφία του κοσμάκη αποτελεί πάντα το προσφιλές θύμα. ΟΜΩΣ αυτοί που βίωσαν τις εξέδρες και τη συμμετοχή στο μάχιμο συνδεσμιακό κίνημα, που πολέμησαν σε χρόνους δίσεκτους, κόντρα σε μεγάλα συμφέροντα, για την απελευθέρωση της ΑΕΚ από τα δεσμά της τυραννίας και για την Επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξέρουν πολύ καλά τι συνέβαινε κάποτε “εντός των τειχών”. Οι υπόλοιποι ας φροντίσουν να μάθουν αν δεν θέλουν να είναι απλά χειροκροτητές και θύματα χειρισμών.
*Σοφρώνη Τιγκιρίδη σε ευχαριστούμε ολόψυχα για τα καλά σου λόγια. Γράφουμε και δρούμε όπως νιώθουμε κι όπως μας προστάζουν οι αρχές μας. Επ’ ευκαιρία να σας ζήσει η μικρούλα, κάθε χαρά στη ζωή της.
* Vive los piratas  για τον Λουκά και τα κιτρινόμαυρα πειρατικά αδέρφια μας στον Ορχομενό.
* Πειρατικούς χαιρετισμούς και στον ιστορικό Σ.Φ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, στον Δημήτρη Χατζάκη και όλα τα παιδιά στην κιτρινόμαυρη Μεγαλόνησο.
* Υπάρχουν κάποιοι “αφανείς εργάτες” με τεράστια συμβολή στη συλλογική προσπάθεια, έχοντας καταγράψει στο “κοντέρ” ατέλειωτες ώρες και μέρες προσφοράς. Ο εξής… ακούραστος : “Σάξονας”!
* Βαδίζουμε προς… τον 30ο χρόνο σαν club. Ο χρόνος σύμμαχος!
* Ο σπουδαίος Che, που τον συναντάμε και σε αίθουσα του νέου γηπέδου μας, έλεγε : “Η ζωή ενός ανθρώπινου πλάσματος αξίζει ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο απ’ την περιουσία του πλουσιότερου ανθρώπου πάνω στη Γη”!
* Η Κιτρινόμαυρη Ιδέα είναι συνυφασμένη με τον αλτρουϊσμό, την ανθρωπιά και την ουμανιστική αντίληψη της κοινωνίας.
* Α.Ε.Κ μητέρα όλων των Προσφύγων
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
Για την υπογραφή:
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X