Τεν Χαγκ: Στον Άγιαξ είχε τιμωρήσει σκληρά τον Γιουνές που έκανε το ίδιο με τον Κριστιάνο

Τεν Χαγκ: Στον Άγιαξ είχε τιμωρήσει σκληρά τον Γιουνές που έκανε το ίδιο με τον Κριστιάνο
Photo Credits: INTIME

Ο Τεν Χαγκ περιμένει τη συγγνώμη του Κριστιάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός ανάμεσα στον Έρικ Τεν Χαγκ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αρνήθηκε να περάσει με αλλαγή στα τελευταία λεπτά του πρόσφατου παιχνιδιού των «κόκκινων διαβόλων» με την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», με την ομάδα του να έχει βρεθεί στο 2-0 και να παίρνει εντυπωσιακή νίκη δίχως εκείνον.

Ο Τεν Χαγκ παραδέχθηκε δημόσια το μεσημέρι της Παρασκευής πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του είπε πως δεν ήθελε να μπει στο ματς όταν του έδωσε εντολή για την αλλαγή. Ο CR7 αποχώρησε για τ’ αποδυτήρια πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κι έτσι για τρεις μέρες θα προπονείται μόνος του και τέθηκε εκτός πλάνων για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολλανδός κόουτς ζει κάτι τέτοιο, μιας και το 2018 είχε βιώσει κάτι αντίστοιχο με τον Αμίν Γιουνές στον Άγιαξ.

Ο νυν 29χρονος εξτρέμ είχε αρνηθεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία πέντε λεπτά και στη συνέχεια τιμωρήθηκε βγαίνοντας παντελώς εκτός πλάνων του προπονητή του μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Φυσικά τα μεγέθη δεν είναι καθόλου ίδια…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X