Απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για μετάθεση του αγώνα με το Περιστέρι, το Σάββατο

Απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για μετάθεση του αγώνα με το Περιστέρι, το Σάββατο
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε το αίτημα όμως απορρίφθηκε αυτό

Η ΑΕΚ κατέθεσε εχθές στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, αίτημα για μετάθεση του αγώνα της με το Περιστέρι το Σάββατο αντί για Κυριακή όπως είχε οριστεί αρχικά.

Να θυμίσουμε ότι με το που έγιναν γνωστοί οι ώρες και οι μέρες των αγώνων, η ΑΕΚ ήταν η πιο θιγμένη από τους ορισμούς καθώς καλείται να παίξει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Περιστέρι την Κυριακή στις 15:45 και μετά από 48 ώρες, να αγωνιστεί απέναντι στην Βόννη (Τρίτη 7:30) σε ματς που μπορεί να κρίνει την πρόκριση.

Η ασέβεια που για ακόμα φορά έδειξε ο ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, που ζήτησε επίσημα να αλλάξει η μέρα της αναμέτρησης με το Περιστέρι, για να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει έστω μια κανονική προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Τελικά το αίτημα της αυτό απορρίφτηκε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο υπάλληλο του ΕΣΑΚΕ, οπότε η ΑΕΚ θα πάει ουσιαστικά μόνο με ένα χαλάρωμα στον αγώνα της Τρίτης. Οι άνθρωποι της Ένωσης, εξέφρασαν τα παράπονα τους στον ΕΣΑΚΕ, που μόνο διευκόλυνση δεν προσφέρει σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη και θέλουν να πιστεύουν ότι στο μέλλον θα υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση της ΑΕΚ, με μεγαλύτερο σεβασμό ως προς τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X