ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι εννέα διαφορετικοί σκόρερ της ομάδας του Αλμέιδα! (VIDEO)

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι εννέα διαφορετικοί σκόρερ της ομάδας του Αλμέιδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι σκόρερ της ΑΕΚ αυτή τη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μεγάλο βαθμό διαφέρει η φετινή ΑΕΚ από την περσινή.

Ένα από τα κομμάτια στα οποία διαφέρει είναι και το σκοράρισμα. Η Ένωση φέτος βγάζει φάσεις και σκοράρει με ευκολία, έχοντας μείνει στο μηδέν μόνο σε ένα παιχνίδι ως τώρα στη σεζόν.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ματίας Αλμέιδα πρόσθεσε δύο ακόμα ονόματα στη λίστα των σκόρερ της ομάδας του μέχρι στιγμής.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κοσίδη και τον Πέτρο Μάνταλο οι οποίοι έγιναν και οι πρώτοι Έλληνες που σκόραραν στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Ενώ και για τους δύο τα γκολ τους είχαν ξεχωριστεί σημασία.

Ο νεαρός σέντερ φορ που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ένωσης με την εμφάνισή του έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό για τον Δικέφαλο εν τη απουσία του Τομ φαν Βέερτ. Ενώ, ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ όπως είναι και ο ίδιος σκεφτόταν εδώ και χρόνια το πρώτο του γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι σκόρερ της ΑΕΚ

Εξαιτίας του ότι η ΑΕΚ έχει πολλούς ποιοτικούς επιθετικούς, ως τώρα δεν έχει κάποιον σταθερό σκόρερ, αλλά παίρνει γκολ από όλη την επιθετική της γραμμή.

Πρώτος σκόρερ για την Ένωση είναι πλέον ο Λιβάι Γκαρσία που μετα δύο του γκολ στη Λιβαδειά έφτασε τα πέντε αυτή τη σεζόν.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι φυσικά εκείνος που έβαλε το πρωτο γκολ της σεζόν για την ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία, ενώ και ο Ορμεπλίν Πινέδα βοηθά να «ξεμπλοκάρει» η Ένωση στο σκοράρισμα όταν δυσκολεύεται.

Παράλληλα, από δύο τέρματα έχουν σκοράρει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβτις – που ήταν και ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος με την ψυχραιμία που έδειξε στο πέναλτι κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε τρεις βαθμούς στην Ένωση.

Τέλος, από ένα γκολ έχουν ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο Αρόλντ Μουκουντί, ο Μιχάλης Κοσίδης και ο Πέτρος Μάνταλος

Λιβάι Γκαρσία – 5 γκολ



Σέρχιο Αραούχο – 3 γκολ




Ορμπελίν Πινέδα – 3 γκολ




Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς – 2 γκολ



Νόρντιν Άμραμπατ – 2 γκολ



Νταμιάν Σιμάνσκι – 1 γκολ

Αρόλντ Μουκουντί – 1 γκολ


Πέτρος Μάνταλος – 1 γκολ


Μιχάλης Κοσίδης – 1 γκολ


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X