Ίντερ: Κρατάει τον Λουκάκου με τις... ευλογίες του Jay-Z

Νάπολι: Ζητάει 130 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Όσιμεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι φαίνεται πως είναι διατεθείμενη να παραχωρήσει στην Ίντερ τον Ρομέλου Λουκάκου μετά και από διαμεσολάβηση του Jay-Z.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», τόσο οι «μπλε του Λονδίνου» όσο και οι «νεραντζούρι» και ο ίδιος ο 29χρονος επιθετικός έχουν ως κοινή επιθυμία να επεκταθεί ο δανεισμός του για ακόμη μία σεζόν.

Στην θετική ματιά της Τσέλσι στην συγκεκριμένη προοπτική έχει συμβάλλει και ο Jay-Z, ο γνωστός τραγουδοποιός και καλλιτέχνης της αμερικανικής ραπ σκηνής μίλησε με τον καλό του φίλο και ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, Τοντ Μπόελι και τον συμβούλεψε πως είναι καλύτερο για όλες τις πλευρές ο Λουκάκου να συνεχίσει στην Ίντερ.

Ως τι, όμως, μεσολάβησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης; Μα ως ιδιοκτήτης του μανατζερικού γραφείου «Roc Nation Sports Agency» στο οποίο ανήκει εδώ και λίγα χρόνια ο Βέλγος επιθετικός αφότου άφησε τον Φεντερίκο Παστορέλο.

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ το φετινό καλοκαίρι ως δανεικός για έναν χρόνο με ενοίκιο ύψους 8 εκατ. ευρώ και είχε ένα γκολ και μία ασίστ στα πρώτα τρία ματς της φετινής σεζόν της Serie A μέχρι να τραυματιστεί στον μηρό. Από τότε δεν έχει επανέλθει ακόμα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X