Κοσίδης: Ονειρο ζει η οικογένειά του - Σκόραραν όλα τα αδέλφια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κοσίδης: Ονειρο ζει η οικογένειά του - Σκόραραν όλα τα αδέλφια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Κοσίδης έγραψε ιστορία για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εβδομάδα-όνειρο ζει η οικογένεια Κοσίδη!

Ο πρωτότοκος, Μιχάλης, σκόραρε στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0, 20/10/2022). Μάλιστα ο 20χρονος (9/2/2002) επιθετικός έγραψε ιστορία καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας και συνάμα ο πρώτος προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου που πετυχαίνει γκολ στην OPAP Arena.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το Σαββατοκύριακο 15/16 τα δυο μικρότερα αδέλφια του είχαν επίσης «βρει δίχτυα» στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League όπου αγωνίζονται!


Ο Μιχάλης μετακόμισε στην Αθήνα στα 15 μαζί με τον… μεσαίο γιο της οικογένειας, Χρήστο (28/2/2005), ο οποίος είναι στόπερ στην Κ19 της Ένωσης. Με δική του κεφαλιά στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το 1-1 εναντίον του Ατρόμητου, την περασμένη Κυριακή (16/10).

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε σκοράρει και ο μικρότερος, Γιώργος Κόσιδης (13/6/2007) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ανήκει στον «Δικέφαλο του Βορρά» πριν ακόμα γίνει 8 ετών και δεν σκέφτηκε να αλλάξει περιβάλλον παρότι τα μεγαλύτερα αδέλφια του μετακόμισαν στην Αθήνα.

Αγωνίζεται στην Κ17 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς κάτω των 18 ετών σε όλη τη χώρα. Ήδη έχει κληθεί στην εθνική Παίδων παρότι αυτή συγκροτείται κυρίως από παιδιά γεννηθέντα το 2006, ενώ το περασμένο Σάββατο πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του (επίσης με κεφαλιά) στη νίκη 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, ένα άλλο κοινό στοιχείο που μοιράζονται τα τρία αδέλφια είναι ότι σκόραραν για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν. Ένα στατιστικό στοιχείο που σίγουρα δεν έχει προηγούμενο στις Super League.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X