Άγρια συμπλοκή οπαδών σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε VIDEO

Άγρια συμπλοκή οπαδών σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε VIDEO

Άγριο ξύλο μέσα σε καφετέρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον περιστατικό ωμής βίας εξασφάλισε η ΕΡΤ. Πρόκειται για τη συμπλοκή οπαδών της ίδιας ομάδας σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται από την καταγραφή κάμερας ασφαλείας στο εν λόγω καφέ τουλάχιστον επτά άτομα, κάποιοι με τα πρόσωπα καλυμμένα με καπέλα και μάσκες, εισβάλουν στο εσωτερικό του καταστήματος και κινούνται εναντίον των υπαλλήλων και αρχίζουν να τους γρονθοκοπούν.

Τους ρίχνουν κάτω, συνεχίζουν να τους κλωτσούν, ένα μάλιστα τον χτυπούν στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας, ενώ δεν διστάζουν να πετάξουν εναντίον με μένος μεταλλικό τραπέζι και καρέκλα. Κάποια στιγμή ένας εκ των επιτιθέμενων αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας, τη ρίχνει κάτω και επιχειρεί να αρπάξει το καταγραφικό χωρίς να τα καταφέρει.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου.

Το υλικό έχει παραδοθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται για την ταυτοποίησή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους δράστες είναι και άτομα του ποινικού χώρου, οι οποίοι μάλιστα πρόσφατα είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια οπαδικά περιστατικά.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X