Παίζει δυνατά ο Γιαννίκης για ΟΦΗ!

Παίζει δυνατά ο Γιαννίκης για ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης ίσως να βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχονται εξελίξεις στον ΟΦΗ και το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη παίζει δυνατά για τον διάδοχο του Νίκου Νιόπλια.

Προγραμματισμένη για σήμερα (21/10) είναι η συνάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου με τον Νίκο Νιόπλια, με την απόφαση για διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών όπως όλα δείχνουν να είναι ειλημμένη.

Το κλίμα για το Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν βαρύ και η αποχώρησή του μονόδρομος στην προκειμένη φάση.

Το μεσημέρι πρόκειται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου και του Νίκου Νιόπλια, με τις εξελίξεις να αναμένεται να είναι άμεσες.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να πάει στο σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία με τους Πέδρο Καραβέλα και Γιάννη Γράμμο στον πάγκο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που παίζουν… δυνατά για την ομάδα της Κρήτης είναι αυτό του Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ παραμένει χωρίς ομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X