Βούρκωσε ο Βούρος: «Η εμφάνισή μας προσβάλλει τον κόσμο του ΟΦΗ» (VIDEO)

Βούρκωσε ο Βούρος: «Η εμφάνισή μας προσβάλλει τον κόσμο του ΟΦΗ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου έμεινε ο ΟΦΗ, καθώς γνώρισε σήμερα (20/10) την ήττα (1-0) από την Κηφισιά.

Ο Πραξιτέλης Βούρος εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους των Κρητικών όχι τόσο για τον αποκλεισμό αφού στην μπάλα όλα γίνονται, αλλά κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας στην Καισαριανή. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Κηφισιάς, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει μόνο η φανέλα και η ποιότητα απλά πρέπει να δείξεις τι θέλεις σε ένα θεσμό που θέλαμε να πάμε ψηλότερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή η ήττα προσβάλλει τον κόσμο της ομάδας, προσβάλλει την προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα, ζητάμε συγγνώμη πρώτα από όλα εγώ και οι συμπαίκτες μου και μετά όλο το υπόλοιπο team όχι για την ήττα αλλά για την εμφάνιση», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στην επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Λαμία. «Στην ζωή και το ποδόσφαιρο δεν τα παρατάμε, αρχής γενομένης από την Δευτέρα και πιστεύω πως έχουμε παίκτες με “άντερα” για να ανατρέψουμε πάλι το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει εμείς ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. Και πάλι συγγνώμη. Καλύτερα να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο για να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει και για αυτό που δουλεύουμε στο γήπεδο».


Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X