Ο Περράκης στον «πάγο» - Εκτός ορισμών μετά το σκάνδαλο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο Περράκης στον «πάγο» - Εκτός ορισμών μετά το σκάνδαλο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στον «πάγο» έβαλε η ΚΕΔ τον ρέφερι, Κωνσταντίνο Περράκη. Έμεινε εκτός ορισμών μετά το σκάνδαλο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Περράκης στον «πάγο». Εκτός ορισμών μετά το σκάνδαλο στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Η ΚΕΔ άφησε εκτός ορισμών τον… ξεχασιάρη Περράκη. Πρόκειται για τον 4ο διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο οποίος αμέλησε να γράψει στο Φ.Α. τη διακοπή που θα επέφερε τιμωρία μιας αγωνιστικής στον 4 φορές υπότροπο Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο 4ος διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντίνος Περράκης «ξέχασε» να αναφέρει στο φύλλο αγώνα την διακοπή λίγο πριν από το πρώτο ημίχρονο λόγω περιορισμένης ορατότητας, από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Γιατί αυτή η… αφηρημάδα είναι τόσο σημαντική; Διότι οι ερυθρόλευκοι είναι τέσσερις φορές υπότροποι και σε περίπτωση που καλούνταν πάλι σε απολογία για το ίδιο αδίκημα, τότε είχαν στο τσεπάκι μία σίγουρη τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο στάδιο «Καραϊσκάκης»!

Ο Περράκης στον «πάγο» - Εκτός ορισμών μετά το σκάνδαλο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης ανέφερε κανονικά όπως είχε καθήκον να πράξει, στην έκθεση του και τις δύο διακοπές λόγω καπνογόνων. Μία λίγο πριν την σέντρα, που έφερε την καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης και άλλη μία στο 42ο λεπτό, όταν ο Τρεϊμάνις διέκοψε την αναμέτρηση για 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα.

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X