ΑΕΚ: Επέμβαση στο γόνατο για τον Άκη Χατζηαντωνίου

Εικόνες από το Κέρκης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Άκης Χατζηαντωνίου υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση στο γόνατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Άκης Χατζηαντωνίου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε χρόνια και κρίθηκε σκόπιμο αυτή την στιγμή να υποβληθεί σε επέμβαση από τα έμπειρα χέρια του γιατρού, Γιώργου Κελάλη.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον γιατρό της, Γιώργο Κελάλη για την υποστήριξη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός απαιτεί θυσίες, υπομονή και επιμονή. Για άλλη μία φορά λοιπόν βρέθηκα στα χέρια των καλύτερων και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο! Ευχαριστώ από καρδιάς την ομάδα της ΑΕΚ για την αμέριστη στήριξη και κατανόηση που έδειξε από την πρώτη στιγμή, τον κο Κελαλη Γιώργο που με την εμπειρία του και τις πολύτιμες γνώσεις του έκαναν αυτή την επίπονη διαδικασία να φαίνεται απλή, την Ευρωκλινική Αθηνών και το άψογο προσωπικό της που ήταν δίπλα μου κάθε λεπτό, και τέλος τους τόσους φίλους, συνεργάτες, αθλητές που μου συμπαραστάθηκαν ο καθένας με τον τρόπο του.
Συνεχίζουμε δυναμικά και δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X