Η τελευταία μυθική ομιλία του Λουκά Μπάρλου στην ΑΕΚ - «Σας θέλω λεβέντες, θηρία»

Η τελευταία μυθική ομιλία του Λουκά Μπάρλου στην ΑΕΚ - «Σας θέλω λεβέντες, θηρία»
Photo Credits: INTIME

Ακόμα και λίγο πριν φύγει από την ζωή ο τεράστιος Λουκάς Μπάρλος, είχε μπει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ για μία συγκλονιστική ομιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμπληρώνονται σήμερα 23 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο Λουκάς Μπάρλος. Για όσα έκανε και όσα προσέφερε ο «θείος Λουκάς» στην ΑΕΚ, έχουν γραφτεί ολόκληροι τόμοι στο μεγάλο βιβλίο της κιτρινόμαυρης ιστορίας. Και μάλιστα με γράμματα ολόχρυσα. Από τους τίτλους και την ευρωπαϊκή πορεία εως το κατώφλι ενός τελικού, μέχρι την «Σκεπαστή» κερκίδα που έφτιαξε βάζοντας υποθήκη το σπίτι του. Μέχρι και τους τεράστιους παίκτες που έφερε στην ΑΕΚ και τον έβλεπαν σαν πατέρα και όχι σαν πρόεδρο.

Ο Λουκάς Μπάρλος μέχρι και τα τελευταία χρόνια, ίσως και την τελευταία μέρα της ζωής του, αποτελούσε όχι μόνο σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ. Αλλά μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Λίγο περισσότερο από έναν χρόνο πριν φύγει για το μεγάλο ταξίδι, είχε κάνει την τελευταία του ομιλία μέσα στα αποδυτήρια, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όχι φυσικά ως πρόεδρος, που πλέον δεν ήταν. Αλλά ως ένας άνθρωπος σύμβολο της νίκης.

Ήταν το καλοκαίρι του 1998, όταν η ΑΕΚ για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, είχε γνωρίσει την ήττα από την Φερενσβάρος στην Βουδαπέστη με 4-2. Πριν από την ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Λουκάς Μπάρλος όπως αποκάλυψε στην τελευταία συνέντευξη της ζωής του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Ενωσίτης”, ζήτησε να μπει στα αποδυτήρια και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Πατήστε δεώ για να δείτε τη συνέχεια του κειμένου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X