ΑΕΚ: Νέα χορηγία με τη Stoiximan για τον αετό έξω από το γήπεδο!

ΑΕΚ: Νέα χορηγία με τη Stoiximan για τον αετό έξω από το γήπεδο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει να επεκτείνεται και να μεγαλώνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα χορηγία για την ΑΕΚ, την οποία την βοηθάει να μεγαλώσει και άλλο!

Πιο συγκεκριμένα, ακριβώς έξω από την είσοδο του κτιρίου όπου κατασκευάζονται τα δύο Μουσεία της ΑΕΚ, αυτό της ιστορίας του συλλόγου και αυτό του προσφυγικού ελληνισμού, δεσπόζει ο  ατσάλινος Δικέφαλος αετός, ο οποίος «πατάει» στον τρούλο της Αγιά Σοφιάς».

Το εντυπωσιακό έργο του Ούγγρου γλύπτη Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε βρίσκεται πάνω σε μία μεγάλη μαρμάρινη βάση στην μπροστινή όψη της οποίας το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν τα τρία «ιερά» γράμματα: Α.Ε.Κ

Ωστόσο, όπως στο ρεπορτάζ της «Live Sport» αναφέρεται πως στις δύο πλαϊνές πλευρές της μαρμάρινης βάσης του αετού, θα υπάρχει από μία πλάκα, πάνω στην οποία θα μπορεί κάποιος χορηγός να βάλει το όνομα της εταιρείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χορηγός αυτός έχει βρεθεί και είναι η Stoiximan. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον αποκλειστικό έλεγχο του ομίλου Stoiximan απέκτησε ο ΟΠΑΠ, μετά το «πράσινο φως» από τις αρχές ανταγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ΟΠΑΠ ΑΕ, απέκτησε, μέσω της OPAP Investment Limited, τον αποκλειστικό έλεγχο επί της SMGC, στην οποία κατέχει μερίδιο 84,49%.

Ο κ. Μελισσανίδης στην πρόσφατη ξενάγηση που έκανε στους ρεπόρτερ -και όχι μόνο- της ΑΕΚ, τόνισε ότι το νέο γήπεδο θα είναι μία μεγάλη «πηγή» εσόδων για το σύλλογο, κάτι που θα επιβεβαιώνεται από εδώ και στο εξής με κάθε τρόπο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X