Η ΑΕΚ με αλλαγές στην 11άδα κερδίζει και τελειώνει με ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ENWSI TV: AEK game απόψε στις 18:50 με LIVE μετάδοση του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα από Καζαντζόγλου - Τσίλη!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτή τη φορά για αγώνα Κυπέλλου, εκεί όπου υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα Κυπέλλου για την ΑΕΚ και… αυτή όμως, είναι ξεχωριστή μιας και είναι στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η Ενωση υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Cosmote Sport 1, LIVE enwsi.gr) για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου στόχος είναι μονάχα η νίκη – πρόκριση.

Σε ακόμη ένα ματς, οι φίλοι της ομάδας θα δώσουν βροντερό «παρών» στο Ναό της Νέα Φιλαδέλφειας, με το μήνυμα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να είναι πάντα ξεκάθαρο:

«Στηρίζουμε την ομάδα, μόνο με φωνή, τραγούδι και παλμό, για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος πιθανής τιμωρίας της έδρας».

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι είναι νοκ – άουτ, με την Ενωση να θέλει να το… καθαρίσει από νωρίς, για να μην προστεθεί έξτρα κούραση εν όψει του πρωταθλήματος.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη δύσκολη νίκη 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδό της, με το πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Άμραμπατ, Τσούμπερ, Φαν Βεερτ, αλλά και τον Μοχαμαντί ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε χθες στην προπόνηση. Εκτός θα μείνουν και οι Γιώργος Αθανασιάδης και Ντομαγκόι Βίντα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κατέβουν με αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με τους τελευταίους αγώνες. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα πάρει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Σιντιμπέ να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο δεξί άκρο της άμυνας. Από κει και πέρα, Μήτογλου, Τζαβέλλας και Χατζισαφί θα συμπληρώσουν την τετράδα στην άμυνα. Ο Γιόνσον θα είναι στο «6» με τους Γκατσίνοβιτς και Γαλανόπουλο μπροστά του και τον Μάνταλο στην κορυφή του ρόμβου. Στην… αιχμή του δόρατος θα βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία και παρτενέρ του ο Νίκλας Ελίασον.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον ΟΦΗ στην προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας μέχρι τώρα συλλέξει 5 πόντους μετά από 8 αγωνιστικές

Οι Γιαννιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Σταματελόπουλο, Σούλη, Ν. Λώλη, Κύρκο, Μουστάκα, Κόντε και Λέο, και αναμένεται σήμερα να αποφασισθεί τι θα γίνει με τον Σούλη ο οποίος δεν έφυγε με την αποστολή καθώς είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Για τους «κυανόλευκους», ο Αθανασίου αναμένεται κάτω από τα γκολποστ, με τους Κιάκο, Εραμούσπε, Παντελάκη και Σόρια να βρίσκονται στην άμυνα. Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να βρίσκονται οι Μπιλμπάο, Φοφανά και Τζίμας. Δεξιά στην επίθεση ο Ριένστρα, αριστερά ο Μπαλάν και μπροστά ο Παμπλίδης.

Oι διαιτητές του ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Μεϊντάνας, Ψαρρής
  • 4ος διαιτητής: Βάτσιος

* Θυμίζουμε πως σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν υπάρχει VAR

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X