Τρίποντο η Λίβερπουλ με ασίστ Τσιμίκα

Τρίποντο η Λίβερπουλ με ασίστ Τσιμίκα
Photo Credits: INTIME

Με ασίστ Τσιμίκα η Λίβερπουλ πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Γουέστ Χαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ασίστ Τσιμίκα η Λίβερπουλ πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Γουέστ Χαμ.

Η πέμπτη εφετινή ασίστ του Κώστα Τσιμίκα σε όλες τις διοργανώσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Ντάργουϊν Νούνιες να σκοράρει στο 22΄ και με το γκολ αυτό η Λιβερπουλ νίκησε στο Ανφιλντ την Γουέστ Χαμ με 1-0 και με ματς λιγότερο θα έχει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την απόσταση από την κορυφή (βρίσκεται στο -11).

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «τρίποντο» στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ έκαναν το 2 στα 2 στην έδρα τους στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική της Premier League κι ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια. Ο Τσιμίκας αντικαταστάθηκε στο 81΄ από τον Ρόμπερτσον, αλλά πρόλαβε να «σερβίρει» στον Νούνιες το γκολ της νίκης της ομάδας του.

Μεγάλο «διπλό» και βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον στην έδρα της Μπόρνμουθ, ενώ η Τσέλσι «σκόνταψε» στο «σπίτι» της Μπρέντφορντ, όπου έμεινε στο 0-0 και είχε την πρώτη της απώλεια μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Νίκη που την έφερε στην πρώτη εξάδα πέτυχε και η Νιουκάστλ, με 1-0 επί της Έβερτον.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X