Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Τα πρώτα διαπιστευτήρια του Γάλλου παικταρά στο κοινό της ΑΕΚ

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Τα πρώτα διαπιστευτήρια του Γάλλου παικταρά στο κοινό της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τα πρώτα διαπιστευτήρια του Γάλλου παικταρά, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022. Κρατήστε την ημερομηνία, διότι πιθανώς θα είναι αυτή των πρώτων διαπιστευτηρίων του Γάλλου παικταρά, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο κοινό της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γάλλος μπακ που ήρθε στο πρώτο δεκάημερο του Σεπτέμβρη, είναι στην αποστολή του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena. Και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τώρα αν θα είναι βασικός; Αυτός που αποφασίζει, είναι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Βέβαια, είναι πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως αυτός ήταν και ο σχεδιασμός για τον Γάλλο άσο, όπως είχε αναφέρει το enwsi.gr στις 14 Οκτωβρίου. Έτσι αν ο Σιντιμπέ αγωνιστεί κανονικά στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, η αγωνιστική του εικόνα θα κρίνει τις επιλογές που θα κάνει στη συνέχεια ο Αλμέιδα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Για την ποιότητα και την κλάση του Σιντιμπέ, μάλλον είναι χάσιμο χρόνου να μιλάμε… Όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι. Το γεγονός, άλλωστε, πως ήταν στο ρόστερ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Εκείνο που εξάρουν πολλοί στα Σπάτα, είναι η ευχέρεια που έχει ο Σιντιμπέ να χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια. Είναι χαρακτηριστικό πως εκτελεί όλες τις ασκήσεις και με τα δύο του πόδια. Σέντρες, τελειώματα φάσεων, build up παιχνίδι… Μπορεί να τα κάνει και με τα δύο πόδια.

Τεράστιο πλεονέκτημα για τον ποδοσφαιριστή και ένα εξαιρετικό «όπλο» στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα που του δίνει τη δυνατότητα, τη ευχέρεια αν θέλετε να επιλέξει τον ρόλο που θα δώσει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X