Πογιέτ: «Ο Νούνιες ίσως πήγε πρόωρα στην Αγγλία αλλά μπορεί να γίνει εκπληκτικός φορ»

Πογιέτ: «Ο Νούνιες ίσως πήγε πρόωρα στην Αγγλία αλλά μπορεί να γίνει εκπληκτικός φορ»
Photo Credits: INTIME

Πεπεισμένος πως ο Ντάργουιν Νούνιες έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα στην Λίβερπουλ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεπεισμένος πως ο Ντάργουιν Νούνιες έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα στην Λίβερπουλ έστω και αν έκανε γρήγορα το ποδοσφαιρικό άλμα στην Premier League εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες έναντι του συνολικού ποσού των 97.850.000 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους), όμως ο Ουρουγουανός φορ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον και για αυτό δεν έχει κερδίσει φανέλα βασικού.

Σύμφωνα με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στους κόκκινους, ωστόσο εξέφρασε ταυτόχρονα τον προβληματισμό του για τη στιγμή που επέλεξε να κάνει το βήμα στην καριέρα του, θεωρώντας πως βιάστηκε να το κάνει.

“Δεν επέτρεψε στον εαυτό του να προσαρμοστεί γρήγορα στο πρωτάθλημα. Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή όλων.

Έκανε ένα τεράστιο λάθος με την κουτουλιά που έδωσε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και έκτοτε είναι κάτω από μικροσκόπιο.

Υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις που έχει πάρει και τις οποίες αμφισβητώ. Για παράδειγμα απέναντι στην Σίτι, πήρε την απόφαση να κάνει σουτ όταν είχε την ευκαιρία να δώσει πάσα και δεν το έκανε”, τόνισε με δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, για να προσθέσει:

“Ίσως να πήγε πιο νωρίς στην Αγγλία από ότι θα έπρεπε. Η Λίβερπουλ θα πρέπει να αρχίσει να παίζει καλύτερα ως ομάδα αλλά νομίζω πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας εκπληκτικός επιθετικός”.

Όσον αφορά δε στο αν η Λίβερπουλ έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου μετά από την επιτυχία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Πογιέτ δήλωσε: “Με δεδομένης της μάχης των Λίβερπουλ και Σίτι για τον τίτλο στις τελευταίες σεζόν, αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Κλοπ.

Ήταν σημαντικό για εκείνη να πάρει τη νίκη αφού αν έχαναν θα έμεναν αυτόματα εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X