ΑΕΚ: Επίσημος Χορηγός του Υγρού Στίβου η MULTIHULL YAGHTING

ΑΕΚ: Επίσημος Χορηγός του Υγρού Στίβου η MULTIHULL YAGHTING
Photo Credits: INTIME

Μια σημαντική συνεργασία για τα τμήματα υγρού στίβου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την συνεργασία με την MULTIHULL YAGHTING ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με την εταιρεία να αποτελεί επίσημος χορηγός των τμημάτων υγρού στίβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

H ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η MULTIHULL YAGHTING αποτελεί τον νέο Επίσημο Χορηγό των τμημάτων Υγρού Στίβου της ΑΕΚ!

Η MULTIHULL YAGHTING είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης, ναύλωσης, αγοραπωλησιών και official service center της πολυεθνικής Lagoon για την ΝΑ Μεσόγειο και πλέον στέκεται στο πλευρό των τμημάτων Υγρού Στίβου της «Ένωσης». Η MULTIHULL YAGHTING στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την ΑΕΚ.

Ο managing partner της MULTIHULL YAGHTING, κ. Βασίλης Ποδιάδης, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόφαση μας να στηρίξουμε τον υγρό στίβο της ΑΕΚ και ειδικότερα τα τμήματα υποδομών της υδατοσφαίρισης, κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η ΑΕΚ στις πρώτες Εθνικές κατηγορίες έχει σημειώσει εξαιρετικές επιτυχίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά στο πόλο και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουμε κι εμείς στη συνέχεια των επιτυχών».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X