Λούλα εναντίον Νεϊμάρ: «Στηρίζει τον Μπολσονάρου επειδή του διέγραψε το χρέος στην εφορία»

Λούλα εναντίον Νεϊμάρ: «Στηρίζει τον Μπολσονάρου επειδή του διέγραψε το χρέος στην εφορία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, «επιτέθηκε» στον Νεϊμάρ, ο οποίος υποστηρίζει τον σημερινό πρόεδρο, Ζαΐχ Μπολσονάρου, εκτιμώντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή, έχει ως κίνητρο την «μείωση» του χρέους του διεθνή Βραζιλιάνου προς την εφορία της Βραζιλίας.

«Ο Νεϊμάρ έχει το δικαίωμα να επιλέξει ποιον θέλει για πρόεδρο. Νομίζω ότι φοβάται ότι εάν κερδίσω τις εκλογές, θα μάθω τι του… συγχώρεσε ο Μπολσονάρου για το εισόδημά του από τα φορολογικά χρέη. Νομίζω ότι γι’ αυτό με φοβάται», τόνισε ο Λούλα γελώντας, όταν ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στο κανάλι Flow Podcast στο YouTube.

«Είναι προφανές, ότι ο Μπολσονάρου έκανε συμφωνία με τον πατέρα του Νεϊμάρ. Τώρα, έχει φορολογικά προβλήματα στην Ισπανία», πρόσθεσε ο Λούλα, αναφερόμενος στις ευνοϊκές αποφάσεις που εξασφάλισε ο διάσημος παίκτης σε υπόθεση φοροδιαφυγής στην Βραζιλία και σε δίκη στη Βαρκελώνη για φόρους και παρατυπίες κατά την μεταγραφή του στην Μπάρτσελόνα, το 2013.

«Αλλά είναι ένα πρόβλημα, που αφορά στην φοροεισπρακτική υπηρεσία, όχι δικό μου», κατέληξε ο Λούλα στην συνέντευξη, που παρακολούθησαν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.

Ο Λούλα κέρδισε τον πρώτο γύρο των εκλογών στις 2 Οκτωβρίου με 48% των ψήφων, πέντε μονάδες μπροστά από τον ακροδεξιό πρόεδρο Μπολσονάρου, ο οποίος διεκδικεί δεύτερη θητεία. Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου.

Ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να μην δημοσιοποιήσουν το όνομα του υποψηφίου που προτιμούν, ο Νεϊμάρ έχει υποστηρίξει τον Μπολσονάρου πριν από τον πρώτο γύρο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X