Πότερ: «Ο Πούλισικ πρέπει να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία»

Πότερ: «Ο Πούλισικ πρέπει να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρέιαμ Πότερ κατανοεί την επιθυμία του Κρίστιαν Πούλισικ να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο παιχνιδιού πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο προπονητής της Τσέλσι είπε ότι πρέπει να επιλέγει την ενδεκάδα με βάση το καλύτερο για την ομάδα.

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει μόλις δύο φορές βασικός στην Premier League εφέτος και δεν αγωνίσθηκε στο τελευταίο ματς της ομάδας κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο 24χρονος άσος, αναμένεται να αγωνισθεί με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών για το Μουντιάλ στο Κατάρ, με τους Αμερικάνους να έχουν κληρωθεί στον Β’ όμιλο με Αγγλία, Ιράν και Ουαλία.

«Μπορείτε να φαντασθείτε ότι επικεντρώνομαι στην Τσέλσι», είπε ο Πότερ και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι όλοι οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να παίξουν για διαφορετικούς λόγους, για τις οικογένειές τους, την καριέρα τους ή το Μουντιάλ. Είναι εντάξει, αλλά είναι δουλειά μου να επιλέγω την κατάλληλη ομάδα για οποιοδήποτε παιχνίδι. Δεν λέω ότι έχω δίκαιο όλη την ώρα και φυσικά δεν έχω, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την επιλογή. Για τον Κρίστιαν, θα έλεγα ότι είναι φανταστικός στον χώρο, είναι πολύ καλός με τους συμπαίκτες του και συνέβαλε σημαντικά στην αναμέτρηση με την Γουλβς. Πιέζει για μια θέση στην ενδεκάδα. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είναι έτοιμος».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X