«Καθάρισαν» τους Λέικερς με Κάρι και τρομερή τρίτη περίοδο οι Ουόριορς

«Συμβόλαιο άνω του 1 δισ. δολαρίων διαπραγματεύεται ο Κάρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με «όπλο» τον Στεφ Κάρι (33 πόντοι, 7 ασίστ) και την εξαιρετική τρίτη περίοδο (32-19 το επιμέρους σκορ), οι Ουόριορς κέρδισαν τους Λέικερς (123-109) και ξεκίνησαν ιδανικά την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο κανόνας λέει ότι η απονομή των δαχτυλιδιών συνοδεύεται με νίκη και οι Ουόριορς δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Λίγο μετά την γιορτή για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Στιβ Κερ έδειξε τα δόντια της και για φέτος, επικρατώντας εύκολα των Λέικερς με 123-109.

Το ματς βέβαια ήταν ισορροπημένο, εκτός από το τρίτο δωδεκάλεπτο: Εκεί, οι Ουόριορς «έτρεξαν» επιμέρους 32-19 και ουσιαστικά «έχτισαν» την διαφορά που έπρεπε για το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν – ποιος άλλος;- ο Στεφ Κάρι, που είχε 33 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ ήταν αρκετά άστοχος από το τρίποντο (4/13). Πολύ καλή παρουσία και από τον Άντριου Ουίγκινς (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), στους 18 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής ο Κλέι Τόμπσον.

Στην άλλη μεριά, οι Λεμπρόν Τζέιμς (31 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Άντονι Ντέιβις (27 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ) πάλεψαν, αλλά δεν ήταν αρκετοί για το «διπλό» στο Chase Center.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X