Σκάνδαλο: Ο Περράκης ξέχασε να αναφέρει τη διακοπή για καπνογόνα που θα έκλεινε το «Καραϊσκάκη» στον 4 φορές υπότροπο Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Σκάνδαλο: Ο Περράκης ξέχασε να αναφέρει τη διακοπή για καπνογόνα που θα έκλεινε το «Καραϊσκάκη» στον 4 φορές υπότροπο Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ο Περράκης εξέθεσε ΚΕΔ και ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο γήπεδο των ποδοσφαιρικών σκανδάλων, συνέβη κι αυτό: Ο 4ος Κωνσταντίνος Περράκης… αμέλησε να γράψει στο ΦΑ τη διακοπή που θα επέφερε τιμωρία μιας αγωνιστικής στον 4 φορές υπότροπο Ολυμπιακό. Έκθετη η ΚΕΔ και η ΕΠΟ με τα πρωτοπαλίκαρα που αλωνίζουν!

Η δουλειά που έχει να κάνει ένας 4ος διαιτητής είναι πολύ συγκεκριμένη και σίγουρα ευκολότερη από αυτή του πρώτου που διευθύνει το ματς. Δεν έχει να κάνει πάρα πολλά, απλώς καλείται να καταγράφει όσα γίνονται στο γήπεδο, ώστε να γραφτούν στο φύλλο αγώνα.

Κι όμως, στο γήπεδο των πιο τρελών ποδοσφαιρικών σκανδάλων που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνέβη κι αυτό: Ο 4ος διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντίνος Περράκης «ξέχασε» να αναφέρει στο φύλλο αγώνα την διακοπή λίγο πριν από το πρώτο ημίχρονο λόγω περιορισμένης ορατότητας, από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Δείτε περισσότερα για το σκάνδαλο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X