Μελισσανίδης: «Αν δεν ήταν ο Σωτήρης Ρίζος δεν θα είχαμε φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ!»

Μελισσανίδης: «Αν δεν ήταν ο Σωτήρης Ρίζος δεν θα είχαμε φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ προχώρησε για πρώτη φορά σε μία σημαντική αποκάλυψη, αναφερόμενος σε ένα άγνωστο πρόσωπο που έπαιξε κεντρικό ρόλο για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης αποκαλύπτει

«Ήταν στοίχημα ζωής αυτό το γήπεδο για εμένα και νομίζω το πέτυχα. Και σαν χαρακτήρας είμαι έτσι, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου θα το παλέψω μέχρι τέλους. Φοβήθηκα μόνο τα δικαστήρια, το ΣΤΕ. Αλλά ευτυχώς και θα το πω, όταν ξεκίνησε αυτό το έργο χτυπάει έναν τηλέφωνο. Μου λέει κάποιος «ο κ.Μελισσανίδης;». Μου λέει Σωτήρης Ρίζος. Τι είσαι εσύ, του απαντώ. Μου λέει είμαι ο πρόεδρος του ΣτΕ και σκέφτομαι «πλάκα μας κάνει;». Απαντώ «έλα άσε την πλάκα» και επιμένει «όχι είμαι ο κύριος Ρίζος ο πρόεδρος του ΣτΕ να με πάρετε τηλέφωνο».

Μου δίνει το τηλέφωνο, τον παίρνω και πραγματικά ήταν ο πρόεδρος του ΣτΕ. «Ναι κύριε Ρίζο, τι θέλετε;» του λέω και μου απαντά: «Θέλω να έρθω να δω το χωράφι που θέλετε να κάνετε το γήπεδο. Μπορείτε να με πάτε;».

Πραγματικά ήρθε ο άνθρωπος εδώ. Περπάτησε όλον το χωράφι και κράταγε σημειώσεις. Είδε κάτι ψόφια σκυλιά και γατιά, μαραμένα δέντρα.  Ήταν και τα σκουπίδια τότε Γυρίζει και μου λέει: «Εδώ σε δεν θέλουν κάποιοι να γίνει το γήπεδο;». Του λέω κύριε πρόεδρε αυτό είναι. «Προχώρα αγόρι μου» μου απαντά και μου έδωσε μια ώθηση. Πήρε προσωπικά πάνω του την υπόθεση και αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος δεν θα είχαμε φτιάξει γήπεδο. Η ΑΕΚ θα τον τιμήσει, θα του δώσουμε το χρυσό μετάλλιο, τον Δικέφαλο Αετό σε μια εκδήλωση που θα κάνουμε, γιατί μας κατάλαβε, μας βοήθησε και στην ουσία έκανε το σωστό για να αναδειχθεί η περιοχή. Είχαμε πέσει σε κάτι τρελούς που έλεγαν, ο Μελισσανίδης θέλει να πάρει το άλσος. Τι να το κάνω το άλσος; Ένα νεκροταφείο είχατε φτιάξει, στη Νέα Φιλαδέλφεια τα πάντα ήταν μαραμένα, όλα τα μαγαζιά. Τώρα όλα τα μαγαζιά είναι γεμάτα! Κάθε χρόνο η ΑΕΚ θα φέρνει 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες, θα έρχονται στην πόλη και θα αφήνουν χρήματα».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X