Μελισσανίδης για γήπεδο: «4 φορές πήγαμε στο ΣτΕ - Εμείς δεν χρωστάμε, σε άλλα γήπεδα δεν πλήρωσε κανείς τίποτα!»

Μελισσανίδης για γήπεδο: «4 φορές πήγαμε στο ΣτΕ - Εμείς δεν χρωστάμε, σε άλλα γήπεδα δεν πλήρωσε κανείς τίποτα!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για τα εμπόδια που συνάντησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο όνειρο που έκανε πραγματικότητα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για να το καταφέρει όμως πέρασε πολλά. Και εκεί στάθηκε ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναλύοντας μερικά από όσα… βίωσε στο πέρασμα των ετών.

Ο Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

-Για τα εμπόδια που μπήκαν για το γήπεδο και τις άλλες ελληνικές ομάδες που θέλουν να φτιάξουν το γήπεδο τους:

«Το τι τραβήξαμε για να φτιάξουμε αυτό το γήπεδο κανείς δεν το ξέρει! Τέσσερις φορές πήγαμε στο ΣΤΕ. Τέσσερις φορές! Μια φορά αν τύχαινε κάτι, να πέσεις κάπου σε κάποιον δικαστή, θα τελείωνε. Όμως όχι δεν σκέφτηκαν ποτέ δεν ότι θα γίνει.  Ήταν στόχος της ζωής μου να το κάνω. Έτρεξα πολύ, κουράστηκα πολύ, δέχτηκα πόλεμο. Και να πω και κάτι. Προσωπικά εγώ αλλά και η ομάδα που υπηρετώ θέλουμε όλοι να φτιάξουν τα γήπεδα τους. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα χαρώ, να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος. Το θεωρώ κουτό να μην θέλουν κάποιοι να κάνουν οι αντίπαλες ομάδες γήπεδο. Το τι ακούγαμε εμείς… Τσαμπα Σοφιά και Τσαμπα Σοφιά. Τι Τσαμπα Σοφιά ρε; 20 εκατομμύρια πήραμε, 75 στοίχισε το γήπεδο και το τελειώσαμε χωρίς να χρωστάμε μια δραχμή. Αλλού είδαμε τι έγινε, έγινε η κλοπή του τρένου και δεν πλήρωσε κανείς, τίποτα» είπε και προσέθεσε: «Εμείς στις προηγούμενες εκλογές στηρίξαμε τον Γιάννη Βούρο. Από εκεί και πέρα ακόμα και ο Βασιλόπουλος το μετάνιωσε, κατάλαβε και αυτός το λάθος του. Οι αδύνατοι εκδικούνται οι δυνατοί συγχωρούν. Τελείωσε τα ξεχνάμε. Έγινε το γήπεδο μας, τέλος».

-Για τον Πογιέτ που ήρθε στην «Αγιά Σοφιά» και φαίνεται να έχει αποφασίσει πως θα είναι η επόμενη έδρα της Εθνικής ομάδας:

«Με μεγάλη μας χαρά να έρθει η Εθνική και να κάνει έδρα της την Αγιά Σοφιά. Έχει καλή ομάδα. Μακάρι να έρθει η Εθνική, το γήπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές να την φιλοξενήσει, γιατί όχι».

-Κάποιοι εκτιμούν πως το γήπεδο πρέπει να μετονομαστεί κάποια στιγμή σε Δημήτρης Μελισσανίδης…

«Το γήπεδο έχει το όνομα του, Αγιά Σοφιά. Έχει και το εμπορικό του όνομα, ΟΠΑΠ Arena. Άστα αυτά τώρα. Δεν χρειάζεται. Νομίζω ότι έγινε εδώ έγινε με μεράκι. Είχα προσωπική επίβλεψη σε όλα. Μπαίνω στους χώρους, μπαίνω στο λόμπι και νομίζω ότι μπαίνω στο ξενοδοχείο Four Seasons. Ο ΑΕΚτζής πρέπει να προστατεύσει το γήπεδο μας πλέον».

-Τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει για τα Μουσεία;

«Σε 5-6 μήνες πιστεύω να τα κάνουμε όλα. Είναι το Δάσος που πρέπει να φτιαχτεί, κάποιες άλλες εργασίες, φυσικά τα Μουσεία. Τώρα όλα έχουν μπει στο δρόμο τους. Θα γίνουν όλα. Σε κάθε περίπτωση στην καινούργια σεζόν θα είμαστε έτοιμοι στα πάντα».

-Για το πως θα αξιοποιηθεί το γήπεδο:

«Θα υπάρχουν ξεναγήσεις μέσα στο γήπεδο. Θα υπάρχουν αυτοκινητάκια γκολφ μεγάλα δέκα θέσεων που θα κάνουν τουρ όλον τον κόσμο. Θα έρθουν σχολεία. Θα το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ το γήπεδο. Θα δίνω τα αποδυτήρια, όλους τους χώρους στις εταιρίες για να κάνουν μίτινγκ. Θα μπορούν εταιρίες να παίρνουν το γήπεδο να κάνουν εκδηλώσεις ακόμα και παιχνίδια μεταξύ τους οι εταιρίες να πληρώνουν και να νοικιάζουν το γήπεδο από την ΑΕΚ που θα βγάζει έσοδα ακόμα και από τα εισιτήρια σε αυτές τις περιπτώσεις».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X