Στη Θεσσαλονίκη η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στη Θεσσαλονίκη η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά η δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου φίλου του Άρη είχε ζητήσει για λόγους ασφαλείας να γίνει η δίκη στην Αθήνα, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε.

Οι 12 νεαροί που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τη δολοφονία που έγινε την 1η Φεβρουαρίου στη Χαριλάου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην περιφέρεια του Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Την απόφαση να γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη βάζοντας στο αρχείο το αίτημα της οικογένειας έλαβε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Είχε προηγηθεί η αρνητική εισήγηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελου Καμηλάρη, με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει ζήτημα που να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί στα μικτά ορκωτά δικαστήρια της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί και η δικάσιμος.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X