Ντέμης: «Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, ο Αραούχο ήταν παντού»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, ο Αραούχο ήταν παντού»
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, ο Αραούχο ήταν παντού», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του στη Nova o Ντέμης Νικολαΐδης,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, ο Αραούχο ήταν παντού», είπε για την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο στην εκπομπή Monday FC της NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η ΑΕΚ έκανε εύκολα λάθη, ήταν βιαστική.Είχε κατοχή, αλλά ο Ατρόμητος ήταν επικίνδυνος», είπε ο εκ των θρύλων και πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Ντέμης Νικολαΐδης. «Θα ήταν άλλο ματς, αν έμπαινε η φάση του Λιβάι Γκαρσία», επισήμανε ακόμη ο Ντέμης.

«Δεν είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Είχε πάθος. Καλύτερος ο Πινέδα, πολύ καλός ο Ρότα. Αυτοί οι δύο ήταν με διαφορά οι καλύτεροι», ανέφερε ακόμη.

«Ο Αραούχο ήταν μαχητικός, αλλά μακριά από την περιοχή, μάρκαρε, έκανε τάκλιν, προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά μας έλειπε η τελική του προσπάθεια στην περιοχή», ανέφερε ο Νικολαΐδης.

Σχολιάζοντας τις αλλαγές του Ματίας Αλμέιδα υπογράμμισε: «Δε ξέρω γιατί έβγαλε τον Πινέδα ίσως να το ζήτησε ο παίκτης γιατί είχε τρέξει πολύ. Οι άλλες αλλαγές σωστές», είπε ακόμη ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Μέχρι το 90′ ο Αραούχο ήταν παντού αλλά όχι εκεί που τον θέλαμε. Δεν είχε δυνάμεις στην τελική προσπάθεια. Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, δεν έχει σημασία που κέρδισε με πέναλτι».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X