Απίστευτα πράγματα από την ΕΡΤ πάλι - Στέλνει την ΑΕΚ χωρίς προπόνηση στο παιχνίδι με την Βόννη!

Απίστευτα πράγματα από την ΕΡΤ πάλι - Στέλνει την ΑΕΚ χωρίς προπόνηση στο παιχνίδι με την Βόννη!
Photo Credits: INTIME

Η ΕΡΤ και πάλι δείχνει ασέβεια στην ΑΕΚ και την βάζει να παίξει Κυριακή

Αν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται θα λέγαμε ότι ήταν τυχαίο, αλλά είναι η πολλοστή φορά που η ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ δεν σέβονται την ΑΕΚ.

Αφού πριν 2 εβδομάδες όρισαν το παιχνίδι με την Καρδίτσα μόλις 2 ώρες πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρική ομάδας, τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπάνω. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Basket League ορίστηκε για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 15:45. Είναι πραγματικά να απορεί κάποιος με αυτήν την επιλογή, όταν η ΑΕΚ αγωνίζεται την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 19:30, με την Βόννη στα Λιόσια σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για την 3η αγωνιστική του BCL.

Ουσιαστικά οι υπεύθυνοι για αυτόν τον ορισμό, στέλνουν την ΑΕΚ στον σημαντικό Ευρωπαϊκό της αγώνα που μπορεί να κρίνει και την πρόκριση, χωρίς κανονική προπόνηση, αφού μετά από αγώνα υπάρχει χαλάρωμα. Όλα αυτά για να αγωνιστούν το Σάββατο, ομάδες όπως ο Απόλλωνας, η Καρδίτσα και το Λαύριο που δεν έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ή ο ΠΑΟΚ που έχει κενή εβδομάδα στην Ευρώπη. Μάλιστα την έβαλαν και μεσημεριανή ώρα για να (15:45) για να μην ξεπερνάει το 48ωρο που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε 2 αγώνες.

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει με την ΕΡΤ και τον ΕΣΑΚΕ, που αντί να διευκολύνει τις προσπάθειες των ομάδων, όπως η ΑΕΚ, που προσπαθούν να προχωρήσουν στην Ευρώπη, αυτή βάζει μόνο εμπόδια και παραπάνω κούραση, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X