Εργαλείο του Ολυμπιακού η πολιτική των «πράσινων»

Εργαλείο του Ολυμπιακού η πολιτική των «πράσινων»

Ο Insider έχει όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ανίερη συμμαχία εις βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «Πρωταθλητής» ο σημερινός κι αυτός της επομένης της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, δείχνει πολλά για το τι ζούμε αυτή την περίοδο. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε κι έμεινε πρώτος επτά βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό. Αλλά η εφημερίδα του Ολυμπιακού δεν αφιέρωσε παρά ένα παραθυράκι στο πρωτοσέλιδο της, πάνω αριστερά. Τώρα όμως αφιέρωσε τα τρία τέταρτα του πρωτοσέλιδου στην νίκη της ΑΕΚ με διαμαρτυρίες. Με το κατά φαντασία πέναλτι στο 98΄.

Δείτε και την πρώην «αντικειμενική» (και πριν σε… εισαγωγικά ήταν, απλά τώρα ξέφυγε τελείως) αντιμετώπιση σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Διθύραμβοι για τον Παναθηναϊκό, σπίλωση κάθε επιτυχίας της ΑΕΚ.

Για τον Ολυμπιακό φυσικά αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Και το φωνάζουν και το δείχνουν. Στον Παναθηναϊκό κάνουν αβάντα. Και σίγουρα προτιμούν να πάρει το πρωτάθλημα αυτός παρά η ΑΕΚ, αν δε το πάρουν αυτοί. Έχει εξήγηση αυτό…

Τον Παναθηναϊκό τον έχουν ανάγκη να βάλει πλάτη για τον Κλάτενμπεργκ. Και να πάρει ένα πρωτάθλημα στο μεσοδιάστημα δεν έγινε και τίποτα. Αντίθετα, βολικό θα είναι για τα ευρύτερα συμφέροντα με τα οποία είναι συνδεδεμένη η ιδιοκτησία του Ολυμπιακού. Μετά, αν καταφέρουν ποτέ να το δέσουν με τον Κλάτενμπεργκ, θα είναι η ώρα για να έχουν το 100-0 που επιδιώκουν και τότε θα είναι αργά για κλάματα για όσους δέχονται τώρα το χάιδεμα τους και τα βάζουν με την ΑΕΚ. Γιατί κι ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ τα βάζει. Κάνουν την πάπια για οτιδήποτε αφορά τον Ολυμπιακό, ίσως και γιατί ξέρουν ή βλέπουν πως δεν αποτελούν στόχο. Ή και γιατί ξέρουν πως για τον Κλάτενμπεργκ είναι αναγκαία η στήριξη τους και θεωρούν πως μετά θα μπορέσουν να το ελέγξουν.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα και των δύο είναι η ΑΕΚ. Με την αστεία προπαγάνδα τους πριν και μετά το ματς με την Λαμία, θέλουν πάνω κάτω να μας πουν πως τους είχε… στήσει ενέδρα η ΑΕΚ. Στο μεταξύ τίποτα δεν έχει γίνει στην Λαμία σε βάρος τους, αλλά έχουν κι αυτοί μοναδική ικανότητα στο να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Οι δε Ολυμπιακοί ξέρουν πως το βασικό τους ζήτημα για να αποκτήσουν τον έλεγχο που είχαν πριν το 2016 είναι η ΑΕΚ. Τον Παναθηναϊκό και την ιδιοκτησία του… δεν τους βλέπουν, εφόσον καταφέρουν να πάρουν πάλι τον απόλυτο έλεγχο της διαιτησίας. Γελάνε μαζί τους, εφόσον βέβαια φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν χρησιμοποιώντας τους.

Οι δε Παναθηναϊκοί ξεχνούν πως σήμερα υπάρχει μια κατάσταση στην οποία μπορούν να είναι πρώτοι έχοντας μια ομάδα που μπορεί να σταθεί, που δεν κλέβει κανέναν, που δεν στερεί από κανέναν οτιδήποτε αξίζει μέσα στο γήπεδο. Από την οποία παίρνουν τα πέναλτι αβέρτα. Αυτό που κάνουν οι Παναθηναϊκοί είναι αχαριστία πρώτης γραμμής. Και η αχαριστία πληρώνεται…

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X