Κλοπ για την παρεξήγηση με τον Σαλάχ: «Γράφτηκε λάθος νούμερο»

Κλοπ για την παρεξήγηση με τον Σαλάχ: «Γράφτηκε λάθος νούμερο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο λάθος με τον πίνακα του τέταρτου διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι (1-0) ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά στο μπέρδεμα που έγινε με τον τέταρτο διαιτητή σε αλλαγή που ζήτησε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο έμπειρος κόουτς ζήτησε από τον διαιτητή να εμφανιστεί στον πίνακα το νούμερο του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αργότερα, ο Αιγύπτιος προσέγγισε τον Γερμανό, αλλά όχι για να του ζητήσει εξηγήσεις όσον αφορά το λάθος που έγινε, παρά μόνο για να του δώσει οδηγίες ο Κλοπ για την αλλαγή του ρόλου του μετά την είσοδο του Νούνιες.

Αναλυτικά:

«Ειλικρινά βρίσκω αυτή την ερώτηση ενδιαφέρουσα. Πείτε μου τις σκέψεις σας για αυτό. Πιστεύετε ότι βάλαμε το 11 στην πινακίδα, οπότε ο Μο θα έπρεπε να βγει και ήρθε να μου ότι δεν θέλει να βγει από το γήπεδο ή οτιδήποτε; Θα μπορούσε αυτό να συμβεί; Ποια είναι η λογική εξήγηση για αυτό. Ναι, ήταν ένα λάθος.

Γράφτηκε λάθος νούμερο στον πίνακα και αυτό συνέβη. Ήθελα να μιλήσω στον Μο γιατί θα άλλαζε ο ρόλος του. Με τον Ντάρβιν στο γήπεδο ο Μο θα έπρεπε να παίζει περισσότερο σαν δεκάρι και ο Ντάρβιν ήταν εκείνος που έπαιζε πιο πίσω.

Ο Μο προφανώς δεν ήρθε αμέσως και ήταν απογοητευμένος επειδή είδε το νούμερό του, αλλά δεν έδωσα κανένα νούμερο “11” στον πίνακα. Όταν το είδα, μπορούσαμε να το αλλάξουμε και το αλλάξαμε».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X