ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες από τις παρουσίες στο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ όμορφη Κυριακή για γήπεδο. Μια πολύ όμορφη Κυριακή για «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» η σημερινή.

Ο κόσμος είναι από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια στήνοντας το δικό του πάρτι. Από τα επίσημα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ δεν λείπουν και οι ξεχωριστές παρουσίες με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Γκουστάβο Πογιέτ να δίνει το «παρών» όπως και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.

Δείτε εικόνες:ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πογιέτ, Σταϊκούρας και... Κιάμος στην εξέδρα της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X