Έξαλλη η ΑΕΚ με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα

Έξαλλη η ΑΕΚ με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

Έντονα παράπονα από την απόδοση των διαιτητών έχει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Πάτρας, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα, παρόλα αυτά η διαιτησία του αγώνα προκάλεσε για άλλη μια φορά πολλά ερωτηματικά.

Σε έναν αγώνα που η Ένωση προηγούταν στο σκορ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και με διαφορές που κυμαίνονταν στους 10 πόντους, οι 3 διαιτητές κατάφεραν να εκνευρίσουν τους παίκτες αλλά και τους οπαδούς που βρίσκονταν στις εξέδρες. Ειδικά ο Τάσος Κάρδαρης που είναι και ο πιο έμπειρος, πήρε επάνω του όλα τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα και όλα κατά της ΑΕΚ, δείχνοντας από την αρχή την διάθεση του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, «έβραζαν» στα αποδυτήρια με τα πεπραγμένα των 3 διαιτητών και αναρωτιούνται αν γίνονται αυτά σε τόσο εύκολα ματς, τι θα γίνει σε αυτά που μπορεί να κριθούν στις λεπτομέρειες. Άραγε ο κύριος Λιόλιος που είναι ευχαριστημένος με αυτήν την εικόνα της διαιτησίας που ο ίδιος είπε οτι θα φτιάξει και θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος αν δεν γίνει αυτό; Η ΚΕΔ εδώ και μια εβδομάδα έχει μείνει ακέφαλη μετά την παραίτηση του Χριστοδούλου, κανείς δεν ξέρει ποιος βγάζει τους διαιτητές της αγωνιστικής και όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική.

Καλό θα είναι να σοβαρευτούν όλοι όσο είναι καιρός πριν αρχίσουν οι κρίσιμοι αγώνες. Πολλοί προφανώς δεν περίμεναν την εικόνα που έχει η ΑΕΚ στο γήπεδο και που όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είναι μια σοβαρή ομάδα και θέλουν εξαρχής να της δημιουργήσουν προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι έρχεται και ο αγώνας με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X