Ρίχνουν τον Βαγγέλη οι δικοί του: Έπιασε πέναλτι ο Σα, έχασε η Νότιγχαμ

Ρίχνουν τον Βαγγέλη οι δικοί του: Έπιασε πέναλτι ο Σα, έχασε η Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Ρίχνουν τον Βαγγέλη οι δικοί του... Η Νότιγχαμ έχασε με 1-0 από τη Γουλβς με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα να πιάνει πέναλτι στο 79'.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχασε με 1-0 από τη Γουλβς με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα να πιάνει πέναλτι στο 79′.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε την ευκαιρία να αποφύγει την ήττα από την Γουλβς όμως έχασε πέναλτι και το ματς (1-0) και παρέμεινε στην τελευταία θέση της Premier League.

Δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι η Φόρεστ, η οποία ηττήθηκε από την Γουλβς, που επίσης είχε σερί άσχημα αποτελέσματα και βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Λύκοι προέρχονταν από 3 σερί ήττες, είχαν να σκοράρουν 1.5 μήνα, όμως κόντρα στην Νότιγχαμ πέτυχαν μόλις τη 2η νίκη τους στα τελευταία 17 ματς στην Premier League και βύθισαν τη δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στον πάτο της βαθμολογίας.

Σε ένα κλειστό ματς με μετρημένες καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Κίλμαν μετά από σέντρα του Αντάμα Τραορέ από δεξιά. Στην επανάληψη ήρθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το 56’ όταν ο Ρούμπεν Νέβες νίκησε τον Χέντερσον από τη βούλα έπειτα από χέρι του Τόφολο ύστερα από σουτ του Τραορέ. Δυστυχώς για την Φόρεστ, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε αφού στο 79’ ο πρώην keeper του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, απέκρουσε το πέναλτι του Μπρέναν Τζόνσον.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X