Αυτοί θα μας τρελάνουν - Χέρι χέρι Κλάτενμπεργκ και Κοξένογλου! (VIDEO)

Αυτοί θα μας τρελάνουν - Χέρι χέρι Κλάτενμπεργκ και Κοξένογλου! (VIDEO)

Υγιεινός περίπατος χέρι - χέρι για Κλάτενμπεργκ και Ντέπυ Κοξένογλου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχιδιαιτητής της Αιγύπτου Μαρκ Κλάτενμπεργκ και σύμβουλος του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, κάνει την βόλτα του στη Γλυφάδα πιασμένος χέρι χέρι με την κ. Ντέπυ Κοξένογλου, γνωστή από την παρουσία της στην ΕΠΟ.

Στην οποία αποτέλεσε πρόσωπο κλειδί μάλιστα στις διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη με… ειδικότητα στον χώρο της διαιτησίας.

Όπως είναι γνωστό, η αδερφή της Κάτια είναι αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League, όπου αναδεικνύεται ήδη σε πολύτιμη συνεργάτη του προέδρου κ. Μαρινάκη.

Στο Δ.Σ της Λίγκας συμμετέχει ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος στην οποία είναι αντιπρόεδρος, όπως αναφέρει το pamebala.gr

Ο Ατρόμητος θυμίζουμε πως πριν λίγα 24ωρα δημιούργησε θόρυβο με επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ, για τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο ματς με την ΑΕΚ. Και η Κάτια Κοξένογλου πρόσφατα είχε προκαλέσει ντόρο όταν το ρεπορτάζ είχε αποκαλύψει κοινή της παρουσία με τον Κλατενμπεργκ, σε εστιατόριο της Τρούμπας στον Πειραιά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X