Μανωλάς: «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Φιλαδέλφεια, είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο!» (VIDEO)

Μανωλάς: «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Φιλαδέλφεια, είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε για την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ, μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο παλαίμαχος άσος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ 3 εκεί όπου στάθηκε στην επιστροφή της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας πως για τον ίδιο, πάντοτε το γήπεδο εκεί, είτε μιλάμε για το «Νίκος Γκούμας» είτε για την «Αγιά Σοφιά – ΟΡΑΡ Arena, το βλέπει ως το πιο όμορφο στον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ με την ολοκλήρωση του γηπέδου, που είναι πραγματικά ένα κόσμημα, έχει πλέον έναν άλλον αέρα. Επισκέφτηκα το γήπεδο, πραγματικά πολύ όμορφο. Η πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα είναι καλή, αν και έχουμε δύο ήττες. Έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο γιατί έχουν έρθει και οι τελευταίες νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Πραγματικά η ΑΕΚ με τον Άρη ήταν εντυπωσιακή, εμφανίστηκε διαβασμένη, το σκορ την αδικεί»

Για τα εγκαίνια: «Είναι ένα προσωπικό θέμα, δεν με καλέσατε για αυτό. Η ιστορία του Σταύρου Σαράφη είναι μοναδική γιατί δεν άλλαξε ποτέ φανέλα. Έτσι είναι και η δικιά μου μοναδική. Εγώ κάθισα 20 χρόνια στην ΑΕΚ αλλά αν θέλετε μια συζήτηση για αυτό μέσα σε δύο λεπτά δεν μπορώ να μεταφέρω αυτό που νιώθω».

Τέλος για το πως ένιωσε πατώντας το γήπεδο απάντησε «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Φιλαδέλφεια. Νιώθω το γήπεδο της Φιλαδέλφειας, αφού ήμουν από τα 15 μου εκεί μέχρι τα 38 μου σαν σπίτι μου. Ήμουν πρωί απόγευμα εκεί. Το θεωρώ και τώρα που έγινε ένα πανέμορφο γήπεδο αλλά και παλιά, πάντα το θεωρούσα, το πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου γιατί εκεί πέρασα τη μισή μου ζωή. Εκεί πέρασα μεγάλες χαρές αλλά και πίκρες και είμαι συνδεδεμένος».
Δείτε εδώ:

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X