Ματέο Γκαρσία: «Δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Ματέο Γκαρσία: «Δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματέο Γκαρσία μίλησε για τον Άρη μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης υποδέχεται τον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Ματέο Γκαρσία να υποστηρίζει πως οι Θεσσαλονικείς μετά τις δυο σερί ήττες από Βόλο και ΑΕΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση, ιδιαίτερα μετά τα παιχνίδια με τον Βόλο και την ΑΕΚ. Η ομάδα δεν είναι καλά ψυχολογικά. Έχουμε έναν καινούργιο προπονητή και πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα αυτή τη σεζόν. Δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά στο ποδόσφαιρο το ότι έχουμε καινούργιο προπονητή και καινούργιους παίκτες, χρειάζεται χρόνο και πρέπει όλοι να δώσουν τα πάντα για να παλέψουμε μαζί για να είναι ο Άρης ψηλότερα, γιατί αξίζει να είναι στις υψηλές θέσεις».

Για τη σημασία της νίκης με τον Ιωνικό τόνισε: «Ναι οπωσδήποτε. Είναι σημαντικό παιχνίδι και ξέρουμε τι σημαίνει. Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την άσχημη κατάσταση. Να κερδίσουμε επτά στα επτά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή».

Για την νέα θέση που αγωνίζεται επισήμανε: «Αισθάνομαι άνετα σε αυτή τη θέση. Η δυσκολία που εμπεριέχει αυτή τη θέση είναι ότι περνάνε πολλές μπάλες και να είμαι πολύ πιο προσεκτικός αμυντικά. Είναι κομβικό το σημείο που παίζω, οπότε πρέπει να συνηθίσω τον εαυτό μου αμυντικά».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X