Επιμένει ο Μητσοτάκης: «Εκλογές στο τέλος της 4ετίας»

Επιμένει ο Μητσοτάκης: «Εκλογές στο τέλος της 4ετίας»

Η δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο βήμα της Βουλής για να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Πείτε στους λογογράφους σας ότι το αξίζουμε καλύτερα είναι σύνθημα της ΝΔ στις εκλογές του 2019. Περίμενα να είστε πιο ευρηματικός».

«Πώς είναι δυνατόν ταυτόχρονα να είμαστε νεοφιλελεύθεροι και να κάνουμε έφοδο στο κράτος. Αυτό είναι οξύμωρο», είπε ο πρωθυπουργός και ξεκίνησε με το θέμα της ΔΕΗ επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση παρέλαβε μία επιχείρηση η οποία ήταν στα όρια της χρεοκοπίας. Η τιμή του ρεύματος είναι η τιμή των λογαριασμών που δείξαμε με τις επιδοτήσεις από τα υπερκέρδη των εταιρειών τα οποία πήραμε πίσω» ενώ έδειξε και ένα σχεδιάγραμμα με την εικόνα της μετοχής της ΔΕΗ και «η αξία σήμερα του Ελληνικού Δημοσίου το οποίο παραμένει μέτοχος της ΔΕΗ, θα σας το ξαναπώ, είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την αξία του 51% που μας παραδώσατε».

Διαβάστε την συνέχεια για τον Μητσοτάκη στο The Standard

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X