Συγγνώμη από την Άντερλεχτ στη Γουέστ Χαμ για τα επεισόδια των οπαδών της

Συγγνώμη από την Άντερλεχτ στη Γουέστ Χαμ για τα επεισόδια των οπαδών της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άντερλεχτ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη για τη στάση των οπαδών της που άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν καρέκλες προς τους φίλους της Γουέστ Χαμ στη διάρκεια της ήττας από τους Λονδρέζους με 2-1 για την 4η αγωνιστική του Conference League, το βράδυ της Πέμπτης στο στάδιο του Λονδίνου το βράδυ της Πέμπτης (13/10).

Η αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει για να χωρίσει τα δύο γκρουπ φιθλάθλων, με τη βελγική ομάδα να χαρακτηρίζει τη στάση των οπαδών της «απαράδεκτη.» Ένας οπαδός της συνελήφθη από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου, ενώ εισέβαλλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Το κλαμπ θα συνεχίσει με τους υγιείς φιλάθλους του, διότι δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά, τόσο στο γήπεδό μας, όσο και μακριά από αυτό» ανέφερε εκπρόσωπος της άλλοτε κραταιάς ομάδας του Βελγίου. «Θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τους οπαδούς και σόγουρα με την UEFA και καταδικάζουμε το γεγονός απερίφραστα. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τη Γουέστ Χαμ γι΄ αυτή τη συμπεριφορά» πρόσθεσε ο παράγοντας του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μ¨οιες, επαίνεσε τη στάση της Άντερλεχτ, λέγοντας: «Εϊναι πολύ καλό για το κλαμπ να βγει και να πει δημόσια αυτά. Τους αξίζουν τα εύσημα.»

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X