Ο Τούχελ θέλει να αναλάβει την Αγγλία αν αποχωρήσει ο Σάουθγκεϊτ!

Ο Τούχελ θέλει να αναλάβει την Αγγλία αν αποχωρήσει ο Σάουθγκεϊτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την θέση του προπονητή στην Εθνική Αγγλίας θέλει ο Τόμας Τούχελ σε περίπτωση αποχώρησης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά το Μουντιάλ.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Γερμανός τεχνικός καλοβλέπει την περίπτωση να γίνει ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, αν η θέση μείνει κενή μετά το τέλος του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Τούχελ έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από ομάδες της Premier League, μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι, αφού θέλει να περιμένει την αγγλική ομοσπονδία.

Η θέση του Σάουθγκεϊτ είναι επισφαλής μετά το… κάζο του υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία του Nations League και ενδεχόμενη αποτυχία στο Μουντιάλ, θα φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Άγγλο προπονητή.

Έτσι, ο Τούχελ τηρεί στάση αναμονής, αφού θέλει να κάνει ένα… διάλειμμα από την καθημερινότητα της προπονητικής, προκειμένου να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X