ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με το Πανόραμα

Εικόνες από το ΑΟΑΔ Κορυδαλλού- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής θα διατίθενται από σήμερα τα εισιτήρια με το Πανόραμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ απέναντι στο Πανόραμα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 3η αγωνιστική με την «Ένωση» να περιμένει εκ νέου την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της για να μπορέσει να φτάσει στην πρώτη εντός έδρας νίκη της και την δεύτερη συνεχόμενη στην Α1. Ο κόσμος μπορεί να αποκτήσει τα εισιτήρια του από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και όσα απομείνουν θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ με αντίπαλο το Πανόραμα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/10, 18:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9) έως και την Παρασκευή 14/10 από τις 10:00 έως τις 18:00. Εισιτήρια διατίθενται και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5€.

Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2022-23, ALL SPORTS ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-23 και οι κάτοχοι απλού εισιτηρίου του αγώνα.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X