«Γκάζια» Αλμέιδα για την εικόνα στο προπονητικό δίτερμα με την ΑΕΚ Β' - Έληξε 2-2 με ανατροπή

«Γκάζια» Αλμέιδα για την εικόνα στο προπονητικό δίτερμα με την ΑΕΚ Β' - Έληξε 2-2 με ανατροπή
Photo Credits: INTIME

Ότι έγινε στα Σπάτα με τον Ματίας Αλμέιδα πρωταγωνιστή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προέρχεται από σερί νικών με Παναιτωλικό εκτός, Ιωνικό εκτός και Άρη εκτός με αποτέλεσμα το κλίμα εντός του κλαμπ να είναι πολύ καλό, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να είναι προσεκτικός ενόψει της συνέχειας ώστε να μην παρασυρθούν οι παίκτες του από την όλη ευχάριστη ατμόσφαιρα ελέω νέου γηπέδου και νικών.

Ο Αλμέιδα στα Σπάτα αποφάσισε να κάνει ένα προπονητικό δίτερμα περίπου μίας ώρας με την ΑΕΚ Β’ του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, μέσα στην εβδομάδα. Και εκεί ήθελε σε αρχικό στάδιο να τσεκάρει την κατάσταση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, τον οποίο σκέφτεται έντονα για να πάρει χρόνο στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αλμέιδα είδε την ομάδα του να προηγείται με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε εν τέλει από την ΑΕΚ Β’. Και αυτό δεν του άρεσε καθόλου, όπως και η εικόνα της ομάδας του. Αποτέλεσμα να ρίξει… γκάζια στα αποδυτήρια για την εικόνα αρκετών παικτών της Ένωσης στο προπονητικό δίτερμα. Διότι διαπίστωσε χαλαρότητα και αυτό δεν θέλει να το δει στα επίσημα παιχνίδια και δη σε αυτό της Κυριακής. Για αυτό και έριξε… καμπανάκια σε πολλούς με όσα είπε ο Αργεντίνος εντός των αποδυτηρίων.

Και ο ίδιος περιμένει να δει την ΑΕΚ ξανά σοβαρή και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες την προσεχή Κυριακή.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X