Tο «χάιδεμα» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό

Tο «χάιδεμα» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό

Ο Insider επιστρέφει και ξεμπροστιάζει την ανίερη συμμαχία των (απατ)αιώνιων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκό εις βάρος της ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φανταστείτε τώρα να ήταν σήμερα η ΑΕΚ πρώτη με επτά νίκες σε επτά ματς, με επτά βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και με πέντε πέναλτι υπέρ της, τα οποία όλα να είχαν φέρει νίκες. Τι θα γινόταν ακριβώς καθημερινά από όλα τα Μέσα υπό τον άμεσο έλεγχο ή επιρροής του Βαγγέλη Μαρινάκη; Μπορείτε εύκολα να το φανταστείτε…

Κι αφού το φανταστείτε, πιστεύετε πως θα είχε καμιά σχέση με το ουσιαστικό χάιδεμα στον Παναθηναϊκό από όλα αυτά τα Μέσα ή «Μέσα»; Δείτε μόνο την κάποτε ας πούμε αντικειμενική εφημερίδα που έχει γίνει βασικό όργανο προπαγάνδας τους, πως αποθεώνει τον Παναθηναϊκό συνεχώς και κάντε σύγκριση. Είναι η εφημερίδα που έβαλε τίτλο για «φιλικό» της ΑΕΚ στην Λαμία, μετά το 0-3. Δυο τρεις ντουφεκιές για την τιμή των όπλων έχουν ρίξει τα όργανα του Ολυμπιακού και κατά τα άλλα, την πάπια.

Ο Κλάτενμπεργκ είναι το κλειδί

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί έπεται η τελική προσπάθεια του Ολυμπιακού για την επιχείρηση πραξικοπήματος στην διαιτησία, με το παντελώς έωλο και παράνομο μοντέλο επαγγελματικής διαιτησίας υπό τον Κλάτενμπεργκ. Σε αυτό το σχέδιο ο Παναθηναϊκός βάζει πλάτη και είναι βασικός πυλώνας η στήριξη του. Θα άλλαζε τα δεδομένα η απόσυρση αυτής της στήριξης, καθώς δεδομένα είναι απέναντι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν το θέλουν τώρα στον Ολυμπιακό φυσικά.

Αλλά το ζήτημα είναι τι κάνει ο Παναθηναϊκός; Τι θα πουν στους φιλάθλους τους; Πως είναι πρόβλημα μια κατάσταση στην οποία παίρνουν πέναλτι και με… τσίμπημα κουνουπιού και η ΑΕΚ που υποτίθεται πως έχει επιρροή, έχει μηδέν πέναλτι και τα λιγότερα από τις ομάδες του ΠΟΚ, αλλά και τον ΠΑΟΚ, την τελευταία τετραετία; Και θα πρέπει η διαιτησία να περάσει στα χέρια της παρέας της Τρούμπας, με τις ευλογίες τους; Έλα μου ντε… Ή θα πουν στον κόσμο τους πως ο Κλάτενμπεργκ αποτελεί εγγύηση, εφόσον διεκδικούν πρωτάθλημα; Εδώ είναι τα δύσκολα.

Το παρεάκι του Shopflix

Για το πλάνο με τον Κλάτενμπεργκ αυτό καθαυτό δεν αξίζει τον κόπο να λέμε τίποτα. Τα είπε ο Μπαλτάκος για τις πιθανότητες του να προχωρήσει και είναι ακριβώς όπως τα είπε. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, χωρίς την συναίνεση και την συμμετοχή της ΕΠΟ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι αν ο Παναθηναϊκός θα βάλει πλάτη στον Ολυμπιακό. Ή για την ακρίβεια, αν θα συνεχίζει να βάζει πλάτη στον Ολυμπιακό, σε αυτό το θέμα.

Ο Ολυμπιακός έχει δεμένο το παρεάκι του Shopflix, που ούτε ακούν, ούτε βλέπουν για τις τερατώδεις αποτυχίες της νυν προεδρίας της Λίγκας, που αφορούν άμεσα τα πραγματικά τους συμφέροντα. Που δεν έχουν το ειδικό βάρος να υπερασπιστούν.

Γελάνε και τα τσιμέντα

Είδατε τι έγινε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και τις καταγγελίες των οπαδών της ομάδας, για τον ρόλο που έπαιξε η διοίκηση τους στην ύποπτη ιστορία με τα εισιτήρια που πήραν οι Ολυμπιακοί; Έχετε δει εσείς διοίκηση ομάδας να καταγγέλουν οι οπαδοί της πως έκανε αβάντα για να βρεθούν στις εξέδρες άτομα που τους επιτέθηκαν και να μη βγάζει κιχ; Που είναι η διοίκηση του ΟΦΗ; Τι έχει να πει; Τι να πει… Σάμπως κι αυτοί την παρέα της Τρούμπας και τα σχέδια για Κλάτενμπεργκ δεν στηρίζουν;

Αλλά αυτούς τους ξέρουμε. Ο Παναθηναϊκός τι ακριβώς έχει να πει είναι το ζήτημα. Περιμένουν δίκαια διαιτησία σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, με Κλάτενμπεργκ υπεύθυνο; Θεωρούν πως θα μοιράζονται την εύνοια και μετά θα αφήσει ο Ολυμπιακός να κριθούν τα υπόλοιπα μεταξύ τους στο γήπεδο; Γελάνε και τα τσιμέντα. Αλλά όχι για πολύ…

Ο Insider

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X