Ο Σιντιμπέ «φλερτάρει» με το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ

Ο Σιντιμπέ «φλερτάρει» με το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αρκετά πιθανό να κάνει ντεμπούτο με την ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι όπως όλα δείχνουν έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Οπως αναφέρει η «Ωρα των Σπορ» μετά από ένα διάστημα αρκετών εβδομάδων όπου του δόθηκε χρόνο για να αναπληρώσει το δεδομένο χαμένο έδαφος του καλοκαιριού, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα»

Ο Γάλλος χρησιμοποιήθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα στο δεξί άκρο της άμυνας στην τελευταία προπόνηση στα Σπάτα. Αυτό σημαίνει ότι ή θα τον δούμε να ντεμπουτάρει απέναντι στον Ατρόμητο ή την ερχόμενη εβδομάδα στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντίνος προπονητής είχε την ευκαιρία να τα πει και τετ-α-τετ με τον Σέρχιο Αραούχο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα, προφανώς για τα εσωτερικά θέματα της ομάδας, αφού κανείς στην πραγματικότητα δεν μπορεί να ξέρει τι είπαν.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X