Ρέτζιο Εμίλια - ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών

Ρέτζιο Εμίλια - ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών στην μεγάλη νίκης της ΑΕΚ στην Ιταλία

Η ΑΕΚ κέρδισε όπως αποδείχτηκε τελικά πολύ εύκολα μέσα στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια με τους περισσότερους παίκτες να έχουν καλή απόδοση.

Πάνος Φιλιππάκος: Αγωνίστηκε πολύ λίγο στο τέλος του αγώνα όταν όλα είχαν κριθεί.

Τίμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την πιο σοβαρή εμφάνιση του από την μέρα που ήρθε. Μετρημένες προσπάθειες στην επίθεση, μοίρασε εκπληκτικές ασιστ και όταν ένιωσε ότι οι Ιταλοί πλησίαζαν στο σκορ, τους σκότωσε έξω από το τρίποντο.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.

Νίκος Περσίδης: Καλή εμφάνιση από τον Έλληνα φόργουορντ, έκανε και πάλι αυτά που του ζητήθηκαν αμυντικά, ενώ στην επίθεση, ευστόχησε και πάλι στα σουτ που του δόθηκαν από το τρίποντο.

Αντρέας Πετρόπουλος: Αγωνίστηκε σχεδόν 10 λεπτά, επιθετικά πέρασε απαρατήρητος, ενώ στην άμυνα προσπάθησε πολύ βοηθώντας την ομάδα.

Αντώνης Κόνιαρης: Η καλύτερη εμφάνιση του Έλληνας γκαρντ από τότε που ήρθε στην ΑΕΚ. Ήταν εκπληκτικός αμυντικά πάνω στο Τσιτσιαρίνι, ενώ και στην επίθεση μόλις έβαλε το πρώτο σουτ, ένιωσε πιο άνετα σκοράροντας 9 πόντους.

Άλεξ Μάντσεν: Ο MVP της αναμέτρησης. Ο Φινλανδός πήρε παραμάζωμα τους ψηλούς των Ιταλών, τελείωσε εκπληκτικά τις φάσεις που του δημιούργησαν τα γκαρντ και δείχνει πως θα είναι μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση την φετινή χρονιά.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Θετικά εμφάνιση από τον Αμερικανό. Δεδομένα προσπαθεί πάρα πολύ στην άμυνα και βάζει το κορμί του σε όλες τις φάσεις, παλεύει για όλα τα ριμπάουντ αλλά θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος στην επίθεση και στις αποφάσεις που παίρνει.

Ακίλ Μίτσελ: Ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα, κυριάρχησε στις 2 ρακέτες, όμως στην πορεία ήταν αρκετά άστοχος στις προσπάθειες του. Θετική πάντως η παρουσία του με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Δεν πήρε πολλές προσπάθειες, αλλά όσες πήρε τις τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο δείχνοντας την ποιότητα του. Σίγουρα είναι μια πολυτέλεια για την ΑΕΚ να έρχεται αυτός ο παίκτης από τον πάγκο.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς για ακόμα έναν αγώνα έπαιξε περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του, βοήθησε και στις 2 μεριές του παρκέ και ήταν θετικός.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο πολύπειρος γκαρντ έδειξε και πάλι την ποιότητα του στην δημιουργία, ξεκούρασε τον Φρέιζιερ και ηρέμησε την ομάδα όποτε χρειάστηκε.

Ηλίας Καντζούρης: O προπονητής της ΑΕΚ, έκανε ένα πολύ καλό κοουτσάρισμα, είχε προετοιμάσει την ομάδα του άψογα και κέρδισε κατά κράτος την μάχη των πάγκων. Το μπάσκετ που παίζει η ΑΕΚ τόσο νωρίς στην σεζόν του πιστώνεται και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X