Ντουράντ: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω την... babysitter του Σίμονς»

Ντουράντ: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω την... babysitter του Σίμονς»
Photo Credits: INTIME

Tην άποψη του για τη συνύπαρξη με τον Μπεν Σίμονς ξεκαθάρισε o Κέβιν Ντουράντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως θα υποστηρίξει όσο χρειαστεί τον Μπεν Σίμονς στην επάνοδό του στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να σκοπεύει να χαριστεί στον Αυστραλό γκαρντ.

Αναλυτικά, ο 34χρονος σταρ είπε στην εφημερίδα «New York Post»:

«Υπάρχει εμπιστοσύνη απέναντί του, θα του δίνουμε συνεχώς πάσες και θα του πούμε να είναι επιθετικός. Δεν είμαι όμως εδώ για να κάνω τον babysitter κανενός. Ο Μπεν το ξέρει αυτό. Αν έχουμε τη δυνατότητα, πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Ποιος νοιάζεται αν χάσεις ένα σουτ; Αρκεί να είμαστε επιθετικοί».

Η ομάδα του Μπρούκλιν απέκτησε πέρσι με ανταλλαγή τον Αυστραλό πρώην γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς όμως σωματικά και κυρίως ψυχολογικής φύσεως θέματα, δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε ούτε ένα παιχνίδι την περασμένη σεζόν.

Φέτος έχει επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση, συμμετέχοντας στην preseason, και αναμένεται να είναι από τους σημαντικότερους παίκτες στην προσπάθεια των Μπρούκλιν Νετς να κατακτήσουν το πολυπόθητο «δαχτυλίδι».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X