Φωνές Αλμέιδα στα Σπάτα: «Παντού πίεση, σε κάθε σημείο!»

Φωνές Αλμέιδα στα Σπάτα: «Παντού πίεση, σε κάθε σημείο!»
Photo Credits: INTIME

Οι εντολές του Ματίας Αλμέιδα στους «κιτρινόμαυρους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μία προπόνηση ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε έμφαση στην εξάσκηση του πρέσινγκ. Έτσι οι περισσότερες ασκήσεις του είχαν έντονους ρυθμούς με πρέσινγκ.

Αρχικά το πρόγραμμα του Αργεντίνου κόουτς της Ένωσης είχε δουλειά στην ανάπτυξη με τους παίκτες χωρισμένους σε τέσσερα γκρουπ να πραγματοποιούν ανά δύο ασκήσεις μεταβιβάσεων με τη μία και κάθετο παιχνίδι. Αμέσως μετά η ένταση αυξήθηκε με τον Αλμέιδα να χωρίζει την ομάδα σε πέντε γκρουπ στα οποία ανά τριάδες εστίαζαν στο πρέσινγκ και στην ανάκτηση της μπάλας σε τέσσερα διαφορετικά μεγάλα τετράγωνα όπου τους περίμεναν 4 αντίπαλοι. Μάλιστα ο Αργεντινός κόουτς με το τιμ του τους παρότρυναν να ανεβάσουν ρυθμούς παρατηρώντας κάθε γκρουπ από κοντά. Οι φωνές του ακούστηκαν παντού στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων με τον «Μάτι» να φωνάζει «Θέλω πίεση παντού, σε κάθε σημείο. Τρέχουμε ασταμάτητα σε κάθε τετράγωνο!».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X